Tietoa meistä

Jokainen asiakas ansaitsee osaavan kumppanin arkeen

Huomenta on pääkaupunkiseudulla sekä Porvoon, Tampereen ja Turun alueilla toimiva franchising-ketju, joka tarjoaa laadukkaita siivouspalveluita pienille ja keskisuurille yrityksille sekä yhteisöille. Yrittäjämme auttavat asiakkaitaan ylläpitosiivouksen lisäksi useissa arjen askareissa kuten viherkasvien hoidossa, toimistotarvikkeiden hankinnassa tai postitus- ja varastointitöissä.

Huomenta-yrittäjät toimivat arjen apureina, jotka panostavat erityisesti siistiin jälkeen, hyvään palveluun sekä luotettavaan ja joustavaan yhteistyöhön asiakkaan kanssa.

Yritys- ja toimistosiivouksissa yhdistyvät ammattitaitoinen siivousjälki, räätälöitävät lisäpalvelut sekä asiakkaaseen sitoutunut yrittäjälähtöinen toimintamalli.

Perustietoa Huomenta-ketjusta

Franchising-periaatteella toimiva Huomenta-ketju on perustettu vuonna 2006. Huomenta-ketjun taustalla toimii Lassila & Tikanoja, joten sillä on suuren yrityksen vahva taustatuki. L&T on Huomenta-ketjun avulla halunnut tarjota pienille sekä keskisuurille yrityksille asiakkaan lähellä toimivaa ja luotettavaa siivouspalvelua.

Ketjussa on mukana noin 70 yrittäjää, jotka palvelevat noin 700 asiakasta. Tarjoamme yrittäjälle jatkuvan tuen sekä koulutusta. Ketjun yrittäjänä voi aloittaa ilman siivousalan koulutusta tai kokemusta yrittäjyydestä. Lue lisää yrittäjyydestä ketjussa.