Tietoa meistä – siivouspalvelu Huomenta

Osaava siivouspalvelu ja kumppani arjen apuna

Huomenta tarjoaa laadukkaita siivous- ja oheispalveluja pienille ja keskisuurille yrityksille sekä yhteisöille. Huomenta on täysin kotimainen franchising-ketju, jonka taustavoimana on pörssiyhtiö Lassila & Tikanojan osaaminen ja pitkä kokemus. Yrittäjiemme siivouspalvelu kattaa ylläpitosiivouksen lisäksi avustamisen useissa arjen askareissa kuten viherkasvien hoidossa, toimistotarvikkeiden hankinnassa tai postitus- ja varastointitöissä, avustamisen.

Yrittäjämme pääkaupunkiseudulla, Porvoossa, Tampereella ja Turussa toimivat arjen apureina. He panostavat erityisesti siistiin jälkeen, hyvään palveluun sekä luotettavaan ja joustavaan yhteistyöhön asiakkaan kanssa.

Yritys- ja toimistosiivouksissamme yhdistyvät ammattitaitoinen siivousjälki, räätälöitävät lisäpalvelut sekä asiakkaisiimme sitoutunut yrittäjälähtöinen toimintamalli.

Lue lisää palveluistamme

 

Perustietoa Huomenta-ketjusta

Franchising-periaatteella toimiva Huomenta-ketju on perustettu vuonna 2006. Huomenta-ketjun vahvana ja luotettavana taustatukena toimii Lassila & Tikanoja.

Ketjussa on mukana noin 70 yrittäjää, jotka palvelevat yli 700 asiakasta. Huomenta-ketju tarjoaa yrittäjilleen jatkuvan tuen ja koulutuksen. Ketjun yrittäjänä voi aloittaa ilman siivousalan koulutusta tai kokemusta yrittäjyydestä. Lue lisää yrittäjyydestä ketjussa.