Tietoa meistä – siivouspalvelu Huomenta

Osaava siivouspalvelu ja kumppani arjen apuna

Huomenta tarjoaa laadukkaita siivous- ja oheispalveluja pienille ja keskisuurille yritykselle sekä yhteisöille. Huomenta on täysin kotimainen franchising-ketju, jonka taustavoimana on pörssiyhtiö Lassila & Tikanojan osaaminen ja pitkä kokemus. Yrittäjiemme siivouspalvelu kattaa ylläpitosiivouksen lisäksi useissa arjen askareissa, kuten viherkasvien hoidossa, toimistotarvikkeiden hankinnassa tai postitus- ja varastointitöissä, avustamisen.

Yrittäjämme pääkaupunkiseudulla, Porvoossa, Tampereella ja Turussa toimivat arjen apureina, ja panostavat erityisesti siistiin jälkeen, hyvään palveluun sekä luotettavaan ja joustavaan yhteistyöhön asiakkaan kanssa.

Yritys- ja toimistosiivouksissamme yhdistyvät ammattitaitoinen siivousjälki, räätälöitävät lisäpalvelut sekä asiakkaisiimme sitoutunut yrittäjälähtöinen toimintamalli.

Palvelua joustavasti ja luotettavasti

Huomenta-yrittäjämme pitävät tilasi aina siisteinä ja tarjoavat auttavia käsiä myös niihin arjen askareisiin, joihin ei kannata tuhlata omaa aikaa.

Säännöllisen ylläpitosiivousten lisäksi, saat meiltä lattioiden pesut ja vahaukset sekä vaikkapa ikkunoiden pesun oman aikataulusi mukaisesti. Tarvittaessa hoidamme näppärästi myös monenlaiset pienet, mutta tärkeät arjen askareet viherkasvien hoidosta pikku remontteihin ja toimistotarvikkeiden hankinnasta vaikkapa postitus-, asiointi- ja varastointiapuun. Palvelujen sisällön ja laajuuden päättää asiakas: tarvittaessa otamme vastuullemme vaikka päivärutiineista tärkeimmän, aamukahvin keittämisen.

Pidämme tinkimättömästi kiinni työmme laadusta, tekemällä säännöllistä ja sovittua seurantaa yrittäjiemme ja asiakkaittemme kesken. Vakaus ja tiivis luottamussuhde asiakkaittemme kanssa on meille ensiarvoisen tärkeää. Lassila & Tikanojan tuoma vakaus puolestaan takaa palvelujemme laadun ja tehokkuuden.

Perustietoa Huomenta-ketjusta

Franchising-periaatteella toimiva Huomenta-ketju on perustettu vuonna 2006. Huomenta-ketjun vahvana ja luotettavana taustatukena toimii Lassila & Tikanoja. L&T on Huomenta-ketjun avulla halunnut tarjota pienille sekä keskisuurille yrityksille asiakkaan läsnä toimivaa ja luotettavaa siivouspalvelua.

Ketjussa on mukana noin 70 yrittäjää, jotka palvelevat yli 700 asiakasta. Huomenta-ketju tarjoaa yrittäjilleen jatkuvan tuen ja koulutuksen. Ketjun yrittäjänä voi aloittaa ilman siivousalan koulutusta tai kokemusta yrittäjyydestä. Lue lisää yrittäjyydestä ketjussa.