Huomenta – Tmi Taikamoppi

Kirsi Kauppi

Toiminta-alue: Kaarina, Lieto, Turku

Kuka minä olen?

Hei, Olen Kirsi ja olen ollut Huomenta-yrittäjä 10 vuotta.

Minulle työssäni on tärkeintä asiakkaat ja heidän tyytyväisyytensä. Asiakastyytyväisyyttä seuraan ketjun antamilla työkaluilla ja kysymällä asiakkaalta sekä kertomalla asiakkaalle mahdollisista kehittämistarpeista. Pidän kiinni laadusta ja lupauksista. Olen läsnä arjessa ja asioiden hoito on kanssani tehokasta, helppoa ja mutkatonta.

Hallitsen normi perus- ja ikkunanpesujen lisäksi remppasiivoukset sekä tekstiililattioiden että huonekalujen pesut. Akvaarioiden hoito luonnistuu samalla, jos sellainen katseenvangitsija on asiakkaan tiloissa.

Huomenta-yrittäjyydessä nautin itsenäisyydestä, vapaudesta suunnitella aikatauluni, ketjun tuesta talouden suunnittelussa ja ennen muuta asiakaspalvelusta. Vuosien tuoma varmuus omasta ammattiosaamisesta tekee asiakaspalvelusta ja asiakkaan tilojen hoidosta sujuvaa.

Vapaa-aikanani hoidan kesäisin puutarhaa, maalaan ja koiraharrastus on kulkenut mukanani lapsuudesta lähtien ja trimmaan myös koiria. Olen harrastanut ratsastusta vuosikymmenien ajan sekä nautin myös suuresti kotona olosta perheeni kanssa.

Kuulun Luotettava Kumppani -palveluun ja olen ansainnut Bisnoden A-luottoluokituksen!

kauppi-kirsi-pystykuva
Tunnin Kuva LOWRES väljä orig vapaammin rajattu henkilökuvamalli_MG_3185
Huomenta_logo-ja-slogan_RGB

Mitä minusta on kerrottu ja sanottu?

Yrityssiivous Toimistosiivous turku toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous siivous muuttoon siivous muutto

Uusi ura Huomenta-yrittäjänä

Koskaan ei ole liian myöhäistä kouluttautua uuteen ammattiin. Kirsi Kauppi…

Lue koko tarina

Ota yhteyttä

Soittopyyntö

Lähetä viesti tai palautetta

Sähköposti: kirsi.kauppi@huomenta.fi

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.