Lattioiden pesut ilman kemikaaleja

Muistatko koska viimeksi toimitilasi lattiat ovat kiiltäneet samalla tavalla kuin yllä olevassa kuvassa? Jos lattian perusteellista puhdistusta ei ole tehty vähään aikaan, tällaisesta näkymästä saatta olla jo tovi.

Huollettut lattiat kestävät paremmin kulutusta ja säilyvät kunnossa pidempään

Kiinteistön kovimmalle kulutukselle joutuva pinta on lattia, sillä jalkineissa kulkeutuu ulkoa sisään noin 90 prosenttia liasta. Säännöllisesti huolletut lattiat kestävät paremmin kulutusta, ja niiden puhtaanapito peruspesujen välillä on helpompaa. Lattioiden pesut auttavat ylläpitämään taloyhtiön rappukäytävien, liiketilojen, toimistojen sekä aulatilojen ja muiden julkisten tilojen kuntoa ja viihtyisyyttä.

Lattioiden puhdistus ilman kemikaaleja

Nykyään lattioiden puhdistukset tehdään monesti koneellisesti timanttilaikkojen avulla ilman syövyttäviä kemikaaleja. Laikkojen avulla pystytään poistamaan lattian epäpuhtauksia, mutta myös vähentämään lattian naarmuja.

Asiakkaille hyötynä tästä on, että menetelmästä ei tule kemikaalien tuoksuja, mutta lopputulos on yhtä hyvä. Tämän keinon avulla voidaan saada aina edustavat lattiat. Koneellinen pesu on myös ympäristöystävällinen menetelmä, sillä lattianhoitomenetelmän tehoaineena on ainoastaan vesijohtovesi ja timanttilaikka.

Alla olevassa kuvassa lattialle oli kaatunut vesi-maali sekoitusta. Maalinpoistoaineilla ja kemikaaleilla se ei lähtenyt pois, mutta eri laikkojen avulla ja useiden käsittelyiden jälkeen lattiasta tuli entisensä.

Työ on hidasta suorittaa, mutta se pidentää materiaalien kestoa ja viihtyisyys sekä siisteys kasvavat.

Puhdasta ja kiiltävää pintaa on mukava katsoa.

Samankaltaisia julkaisuja