Muutto- ja suursiivous

Onko yrityksesi muuttamassa
vai onko suursiivouksen tarve?

Muutto- ja suursiivouksen jälkeen toimitila on siisti ja tahraton, jotta siivottavissa olevat käytön jäljet katoavat. Palautamme tilan siisteyden siihen kuntoon, kuin se on ollut sen käyttöönotto hetkellä.  Vain lopputulos ratkaisee!

Huomenta-yrittäjät tekevät suur- ja muuttosiivouksen sinun tarpeidesi mukaan. Siivottavat paikat käydään asiakkaan kanssa lävitse ennen siivouksen aloitettua, jotta yksikään asia ei jää huomioimatta.

Sinulla itsellä ei tarvitse olla siivousvälineitä, vaan yrittäjämme tuovat tarvittavan välineistön. Käytämme siivousaineita ja -välineistöä ympäristöä kunnioittaen ja vasta tarvittaessa käytämme järeämpiä aineita.

 

huomenta-17
huomenta-16

Perusteellinen muutto- ja suuursiivous

Lähtökohtana siivouksessa on asiakkaiden tarpeet ja yrittäjämme suorittavat suur- ja muuttosiivoukset niiden perusteella.

Siivouksessa käydään lävitse lattiat, wc- ja suihkutilat, yhteiskäyttötilat, toimistot ja muut tarvittavat huoneistot. Pölyt ja tahrat poistetaan kaikilta pinnoilta kuten lasipinnoilta, katkaisijoista, valaisimista, kaapeista, sälekaihtimista ja lattioilta. Tarpeen vaatiessa teemme kohteessa erilaisia peruspesuja kuten ilmastointikanavan puhdistuksen, yläpölyjen puhdistuksen ja lattioiden peruspesuja.

Pintamateriaalit vaihtelevat usein ja ammattitaitoiset yrittäjämme osaavat ottaa huomioon tämän käyttämällä oikeita pesuaineita ja välineitä. Väärin tehdyt puhdistukset voi vähentää tilojen käyttöikää varsinkin, kun käsitellään erittäin voimakkaita aineita.