Muutto- ja suursiivouspalvelut pienille ja suurille yrityksille

Huomenta-ketju auttaa yritystäsi kaikissa suurempaa siivousta tarvittavissa projekteissa - oli se sitten muuttosiivous tai muu suursiivous. Tutustu siivouspalveluun & pyydä tarjous siivoojayrittäjiltämme!

Onko yrityksesi muuttamassa? Ulkoistettu muuttosiivous helpottaa isoa urakkaa

Muutto- ja suursiivouksen jälkeen toimitila on siisti ja tahraton, jotta siivottavissa olevat käytön jäljet katoavat. Palautamme tilan siisteyden siihen kuntoon, kuin se on ollut sen käyttöönotto hetkellä.  Vain lopputulos ratkaisee!

Huomenta-yrittäjät tekevät muutto- ja suursiivouspalvelut sinun tarpeidesi mukaan. Siivottavat paikat käydään asiakkaan kanssa lävitse ennen siivouksen aloitettua, jotta yksikään asia ei jää huomioimatta.

Sinulla itsellä ei tarvitse olla siivousvälineitä, vaan yrittäjämme tuovat tarvittavan välineistön. Käytämme siivousaineita ja -välineistöä ympäristöä kunnioittaen ja vasta tarvittaessa käytämme järeämpiä aineita.

muuttosiivous, siivous muutto, suursiivous, yritys muuttaa, yritys muutto, pk-seutu, turku, tampere, ylläpitosiivous

Perusteellinen siivouspalvelu

Kun suursiivousprojekti käynnistyy, ensimmäinen askel on selvittää, mitkä alueet vaativat erityistä huomiota. Lattiat, wc- ja suihkutilat, yhteiskäyttötilat, toimistot - kaikki nämä huoneistot tulee sisällyttää suursiivouksen kattavuuteen.

Suursiivouksen aikana kiinnitämme erityistä huomiota pölyn ja tahrojen poistamiseen kaikilta pinnoilta. Lasipinnat, katkaisijat, valaisimet, kaapit, sälekaihtimet ja lattiat käydään läpi perusteellisesti. Jos tarpeen vaatii, teemme myös erilaisia peruspesuja, kuten ilmastointikanavan puhdistuksen, yläpölyjen puhdistuksen ja lattioiden peruspesut.

Pintamateriaalien monimuotoisuus vaatii erilaisten pesuaineiden ja välineiden käyttöä. Väärin tehdyt puhdistukset voivat lyhentää tilojen käyttöikää, etenkin kun käytetään voimakkaita aineita.

Siivouspalvelun jälkeen tilat säteilevät puhtautta ja raikkautta. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaisen tärkeää, ja siksi panostamme aina perusteelliseen suursiivoukseen!

Muuttosiivous osana siivouspalveluita

Kun yrityksesi tarvitsee muuttoon liittyvää siivouspalvelua, voit luottaa meihin. Muuttosiivous on meidän erikoisalaamme, ja teemme sen huolellisesti ja tehokkaasti. Meillä on pitkä kokemus yritysten palvelusta, joten tiedämme, mitä tarvitaan hyvään lopputulokseen.

Ota rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset siivousapua yrityksesi muuttoon - voit pyytää tarjouksen helposti jättämällä meille tarjouspyynnön. Me vastaamme nopeasti ja tarjoamme sinulle kilpailukykyisen hinnan laadukkaasta palvelustamme. Huomenta-siivoojat ovat erikoistuneet muuttosiivouksiin, ja tarjoammekin kattavan palvelun yrityksille, jotka ovat suunnittelemassa muuttoa. Siivous on tärkeä osa muuttoprosessia, ja me huolehdimme siitä ammattitaidolla!

muuttosiivous, siivous muutto, suursiivous, yritys muuttaa, yritys muutto, pk-seutu, turku, tampere, kevätsiivous tarjouspyyntö tarjous, ylläpitosiivous, lattian pesu, lattianpesu

10 vinkkiä yrityksen muuttosiivousta varten - lue koko kirjoitus!

Suurimmalla osalla yrityksistä, joilla on toimitilat käytössä, tulee jossain vaiheessa ajankohtaiseksi muutto, ja toimitilojen päivittäminen ajankohtaisten tarpeiden mukaiseksi. Kun tällainen tilanne lähenee ja muutto on ajankohtainen, nousee varmasti pinnalle myös kysymys – miten siivous kuuluu tehdä, ja kuka sen tekee?

Erittelemme artikkelissamme 10 vinkkiä yrityksen muuttosiivousta varten. Vinkit perustuvat Huomenta-ketjun siivouskriteereihin ja vastuullisiin siivousmenetelmiin.

muuttosiivous, siivous muutto, suursiivous, yritys muuttaa, yritys muutto, pk-seutu, turku, tampere,

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

 

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!