Suursiivouksen avulla toimitila entiseen loistoon!

Suursiivouksille parasta aikaa on lomakaudet, sillä silloin suursiivous ei häiritse työntekijöitä ja siivoojat pääsevät tekemään vapaasti työtänsä. Suursiivoukset ovat harvoin tehtäviä siivouksia, jossa kohde käydään kauttaaltaan lävitse.

Palautamme toimitilan siisteyden siihen kuntoon, kuin se on ollut sen käyttöönotto hetkellä – vain lopputulos ratkaisee suursiivouksessa

Siivouksessa käydään lävitse lattiat, wc- ja suihkutilat, yhteiskäyttötilat, toimistot ja muut tarvittavat huoneistot. Pölyt ja tahrat poistetaan kaikilta pinnoilta kuten lasipinnoilta, katkaisijoista, valaisimista, kaapeista, sälekaihtimista ja lattioilta.

Tarpeen vaatiessa teemme kohteessa erilaisia peruspesuja kuten ilmastointikanavan puhdistuksen, yläpölyjen puhdistuksen ja lattioiden peruspesuja.

Käytämme siivousaineita ja -välineistöä ympäristöä kunnioittaen ja vasta tarvittaessa hyödynnämme järeämpiä aineita. Pintamateriaalit vaihtelevat usein ja ammattitaitoiset yrittäjämme osaavat ottaa huomioon tämän käyttämällä oikeita pesuaineita ja välineitä. Väärin tehdyt puhdistukset voi vähentää tilojen käyttöikää varsinkin, kun käsitellään erittäin voimakkaita aineita.

Lähtökohtana siivouksessa on asiakkaiden tarpeet ja yrittäjämme suorittavat suursiivoukset niiden perusteella.

Samankaltaisia julkaisuja