Huomenta-ketjun uusi yrittäjäkonsultti on Nina Haapanen

Yrittäjäkonsultti

Nina Haapanen on aloittanut Huomenta-ketjussa yrittäjäkonsulttina pääkaupunkiseudulla vuoden alusta.

Huomenta-ketjun yrittäjäkonsulttina Nina Haapasen pääasiallisena tehtävänä on auttaa ja tukea yrittäjiä, jotta he pystyvät tarjoamaan laadukkaita siivouspalveluita asiakkaille. Vastuulle kuulu myös asiakkuuksien hoitaminen, yrittäjien opastus ja perehdytys siivoukseen. Lisäksi Nina osallistuu aktiivisesti Huomenta -ketjun kehitykseen.

Nina on työskennellyt siivousalalla vuodesta 1999 alkaen ja koulutukseltaan hän on restonomi. Hän on myöhemmin täydentänyt koulutustaan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnolla.

Työkokemusta Ninalla on kertynyt useasta eri asemasta siivoustyöstä esimiestehtäviin asti. Siivouksen esimiestehtävistä Ninalla on pitkä kokemus, ja viimeisimmässä työpaikassa hän on opettanut ammatillisia opintoja puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoon.

Luonteeltaan Nina on positiivinen ja rauhallinen, mikä auttaa tulemaan toimeen erilaisten henkilöiden kanssa tilanteessa kuin tilanteessa. Työelämässä Nina pitää erityisesti yhdessä muiden kanssa työskentelemisestä.

Nyt uudet haasteet ovat edessä ja toivotamme Ninan tervetulleeksi ketjuun!

Samankaltaisia julkaisuja