Ylläpitosiivous | Pääkaupunkiseutu | Turku | Tampere | Lahti

Teemme säännölliset ylläpitosiivoukset yritystiloihin!

Huomenta-yrittäjän tekemä ylläpitosiivous pitää toimitilat puhtaana ympäri vuoden

Oletko huolissasi yrityksesi siisteydestä ja haluat varmistaa, että työntekijät ja asiakkaat ovat tyytyväisiä? Huomenta Toimitilapalveluiden ylläpitosiivous auttaa pitämään yrityksesi puhtaana ja siistinä ympäri vuoden.

Ylläpitosiivous tarkoittaa säännöllistä siivousta, mikä tapahtuu kerran tai useammin viikossa. Tiedämme, että jokaisella yrityksellä on ainutlaatuiset tarpeet ja vaatimukset sen suhteen - siksi tarjoamme räätälöityjä siivousratkaisuja, jotka sopivat täsmälleen yrityksesi tarpeisiin. Ammattitaitoiset Huomenta-yrittäjämme käyttävät vain parhaita siivousvälineitä ja -aineita, jotta tilasi saadaan aina puhtaaksi ja siistiksi. Voimme myös tarjota joustavia palveluaikoja, jotta voimme siivota tilat ilman häiriöitä yrityksen toiminnasta.

Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua pitämään yrityksesi puhtaana ja siistinä. Tarjoamme luotettavaa, laadukasta ja räätälöityä siivouspalvelua, joka täyttää kaikki yrityksesi tarpeet.

Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä  Tampereen, Turun ja Lahden alueilla.

Ylläpitosiivous

Huomenta-yrittäjät siivoavat puhtaalla ammattitaidolla

Ylläpitosiivous on investointi, joka maksaa itsensä takaisin. Se parantaa yrityksesi mainetta, luo hyvän ensivaikutelman asiakkaille ja lisää työntekijöiden hyvinvointia. Lisäksi se vähentää kuluja pitkällä aikavälillä, sillä se auttaa estämään laitteiden ja tilojen kulumista.

Huomenta-ketjun tavoitteena on luoda raikas, hygieeninen ja turvallinen työympäristö, ja siihen pääsemme säännöllisillä, huolellisesti tehdyillä ylläpitosiivouksilla. Toteutamme ylläpitosiivouksia niin pieniin kuin suurempiin toimitiloihin, ja toimintaamme ohjaavat ekologisuus ja ympäristöystävällisyys.

Ylläpitosiivous edesauttaa kohteen siistinä pysymistä, sekä vähentämään erikois- ja suursiivouksien tarvetta. Säännöllinen puhdistus on myös ekologisempaa ja edullisempaa kuin suursiivouksien tekeminen.

Ylläpitosiivouksen aikana käydään sovituin aikavälein siivoamassa asiakkaan tilat toiveiden mukaisesti, jotta toimitilat on viihtyisät niin työntekijöille kuin asiakkaille.

ylläpitosiivous, Yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous siivous muuttoon siivous muutto, porrassiivous, portaiden siivous, porrassiivoukset, porraskaiteen pesu, kaiteen pesu
Siivouksen menu, palvelukuvaus Yrityssiivous Toimistosiivous toimitilasiivous muuttosiivous yrityksille Franchising yritys franchising -yrittäjä siivous yrityksille siivooja yrittäjä porrassiivous Ylläpitosiivous ikkunan pesu lattian pesu Suursiivous tekstiilien pesu Mattojen pesu Valokatalyysipinnoitus toimitilasiivous pk-seutu toimitilasiivous turku toimitilasiivous tampere toimitilasiivous lahti franchising yritys pk-seutu franchising yritys turku franchising yritys tampere franchising yritys lahti porrassiivous, yläpölyt, yläpölyjen puhdistus kevätsiivous tarjouspyyntö tarjous

Ylläpitosiivoukseen sisältyvät palvelut

 • Lattian puhdistus
 • Kalusteiden ja pintojen puhdistus
 • Roskakorien tyhjennys
 • Irtokalusteiden järjestäminen
 • Saniteettitilojen ylläpitosiivous
 • WC-paperien, käsipyyhkeiden ja saippuoiden täydennys

Lähtökohtana on, että voit keskittyä omaan ydinosaamiseesi ja jättää pölyt meidän huoleksemme.

Palvelu rakennetaan sinun toiveittesi mukaan. Puhtaanapidonammattilaiset osaavat neuvoa oikeanlaisesta siivouksesta.

ARTIKKELIT | YLLÄPITOSIIVOUS

Siivous - pakollinen paha vai arvoa ylläpitävä investointi?

Eri ylläpitosiivouspalveluissa on eroa, ja moni saattaa pohtia, onko siivousta järkevää ulkoistaa vai tehdä itse. Onhan toki totta, että pahimmillaan yrityssiivouksen tekijän ammattitaidottomuus tai puutteet aiheuttavat terveysongelmia tilassa olevalle, ylimääräisiä kustannuksia kiinteistölle ja ympäristölle turhaa kuormaa.

Ammattitaitoisen ja koulutetun siivoojan toteuttama siivous kuitenkin ei aiheuta mitään edellä mainittuja ongelmia, vaan parhaimmillaan toimii kiinteistön arvoa nostavana investointina pidemmässä tähtäimessä.

Lue artikkelimme siivouksen, ja erityisesti ylläpitosiivouksen arvoa nostavista eduista, ja ymmärrät siivouksen merkityksen entistä paremmin!

peruspesut, toimistosiivous, toimitilasiivous, lasipinnat ikkunan pesu Yrityssiivous Toimistosiivous toimitilasiivous muuttosiivous yrityksille Franchising yritys franchising -yrittäjä siivous yrityksille siivooja yrittäjä porrassiivous Ylläpitosiivous ikkunan pesu lattian pesu Suursiivous tekstiilien pesu Mattojen pesu Valokatalyysipinnoitus toimitilasiivous pk-seutu toimitilasiivous turku toimitilasiivous tampere toimitilasiivous lahti franchising yritys pk-seutu franchising yritys turku franchising yritys tampere franchising yritys lahti
Ylläpitosiivous

Toteutamme siivouspalveluita kaikenlaisiin yritystiloihin

Lähtökohtana on luoda yrityksellesi sopiva palvelupaketti. Tätä kutsumme Siivouksen Menuksi. Siivouksen Menu rakennetaan yrityksesi tarpeiden ja Huomenta-yrittäjän asiantuntijuuden avulla, joten siivouspalvelumme on juuri sellainen, kuin sinä sen haluat olevan.

 • Toimistot
 • Myymälät
 • Hallit
 • Ravintolat
 • Tehtaat

Teemme siivouspalveluita niin pienille kuin suurillekin toimitiloille. Ei ole väliä, onko toimistosi konttori, ravintola vai kuntosali - teemme ylläpitosiivoukset sinnekin. Lisäksi tilaamalla siivouspalvelun Huomenta-siivoojaltamme maksat vain tarpeellisesta.

ylläpitosiivous, Oheispalvelut, tukipalvelut, Yrityssiivous ylläpitosiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku
Ylläpitosiivous

Miksi valita Huomenta-yrittäjä?

laatu tyytyväinen asiakas Yrityssiivous Toimistosiivous toimitilasiivous muuttosiivous yrityksille Franchising-yritys franchising-yrittäjä siivous yrityksille siivooja yrittäjä porrassiivous Ylläpitosiivous ikkunan pesu lattian pesu Suursiivous tekstiilien pesu Mattojen pesu Valokatalyysipinnoitus toimitilasiivous pk-seutu toimitilasiivous turku toimitilasiivous tampere toimitilasiivous lahti franchising-yritys pk-seutu franchising-yritys turku franchising-yritys tampere franchising-yritys lahti, franchising-yrittäjyys laatu tyytyväinen asiakas Yrityssiivous Toimistosiivous toimitilasiivous muuttosiivous yrityksille Franchising-yritys franchising-yrittäjä siivous yrityksille siivooja yrittäjä porrassiivous Ylläpitosiivous ikkunan pesu lattian pesu Suursiivous tekstiilien pesu Mattojen pesu Valokatalyysipinnoitus toimitilasiivous pk-seutu toimitilasiivous turku toimitilasiivous tampere toimitilasiivous lahti franchising-yritys pk-seutu franchising-yritys turku franchising-yritys tampere franchising-yritys lahti, franchising-yrittäjyys Tekstiilien pesu, Sohvien pesu, Istuinten pesu, Mattojen pesu, Kokolattiamaton pesu Uusimaa, Tampere, Turku, Lahti

Taatusti laadukasta

Palvelun lähtökohtana ovat yrityksenne tarpeet. Yrittäjämme ovat siivousalan asiantuntijoita, jotka huomioivat toimitilojesi käyttötarkoituksen.

tyytyväinen asiakas Yrityssiivous Toimistosiivous toimitilasiivous muuttosiivous yrityksille Franchising-yritys franchising-yrittäjä siivous yrityksille siivooja yrittäjä porrassiivous Ylläpitosiivous ikkunan pesu lattian pesu Suursiivous tekstiilien pesu Mattojen pesu Valokatalyysipinnoitus toimitilasiivous pk-seutu toimitilasiivous turku toimitilasiivous tampere toimitilasiivous lahti franchising-yritys pk-seutu franchising-yritys turku franchising-yritys tampere franchising-yritys lahti, franchising-yrittäjyys

Tyytyväiset asiakkaat

Asiakkaistamme 92% oli tyytyväisiä meihin vuonna 2021 suoritetussa kyselyssä. Pienyrittäjän siivouspalvelut kannattaa!

joustavuus Yrityssiivous Toimistosiivous toimitilasiivous muuttosiivous yrityksille Franchising yritys franchising -yrittäjä siivous yrityksille siivooja yrittäjä porrassiivous Ylläpitosiivous ikkunan pesu lattian pesu Suursiivous tekstiilien pesu Mattojen pesu Valokatalyysipinnoitus toimitilasiivous pk-seutu toimitilasiivous turku toimitilasiivous tampere toimitilasiivous lahti franchising yritys pk-seutu franchising yritys turku franchising yritys tampere franchising yritys lahti

Joustava

Yhteydenpito paikalliseen yrittäjään sujuu mutkattomasti ilman välikäsiä. Tutut kasvot hoitavat homman alusta loppuun.