Desinfiointipalvelut

Desifiointipalvelu takaa toimitilojesi turvallisuuden ja hygienisyyden

Epidemiat ja terveyteen liittyvät huolet ovat korostaneet desinfiointipalveluiden tärkeyttä. Näiden palveluiden tarkoituksena on pyrkiä estämään bakteerien ja virusten kulku toimitiloissa ja näin lisätä turvallisuutta ja hygieenisyyttä.

Huomenta-siivoojan tekemä desifiointipalvelu vähentää toimitilojesi bakteerimäärää, ja näinollen pienentää sairauspoissaolojen ja kustannannusten määrää.

Voit pyytää kartoituksen desifiointipalvelun hinnasta ottamalla meihin yhteyttä tai pyytämällä suoraan tarjous palvelusta. Otamme sinuun pian yhteyttä!

Yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous siivous muuttoon siivous muutto, Desifiointipalvelu, desifiointi

Teemme muun muassa seuraavia desinfiointipesuja

Tehostettu siivous

Tehostetussa siivouksessa keskitytään kriittisiin pintoihin, joiden kautta bakteerit ja virukset leviävät. Kriittisiä pintoja ovat mm. ovenkahvat ja vesihanat.

Valokatalyysipinnoite

Valokata­lyysipinnoite

Pinnoitteen avulla voidaan tuhota bakteerit ja virukset niin pinnoilta kuin ilmasta valon vaikutuksella. Itsedesinfioiva pinta takaa jatkuvan tehon 12 kuukauden ajaksi.

Muut palvelut

Tarjoamme muita palveluita kuten käsidesitorneja toimitiloihin ja tarvittaessa 24/7 koronaiskuryhmää.

Pyydä tarjous desifiointipalvelusta

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.