TEKSTIILIEN PESU | MATTOJEN PESU | UUSIMAA | TURKU | TAMPERE | LAHTI

Kaikki tekstiilipintojen puhdistukset samalta toimijalta

Toteutamme kaikki yrityksesi tekstiilipesut - aina kokolattiamatoista auton istuinosien puhdistukseen saakka. Lue lisää palvelustamme alta ja pyydä tarjous!

Tekstiilien puhdistus voi olla hankalaa - Huomenta-yrittäjä on valmis auttamaan

Tekstiilimateriaaleihin kertyy lika ikävästi, ja tekstiilien pesu itsessään ei ole välttämättä yksinkertaista. Varsinkin sohvien ja mattojen pesu voi olla hankalaa, sillä niitä on vaikea siirrellä ja pesu on aikaa vievää.

Huomenta-yrittäjillämme on tarvittava ammattitaito sekä kalusto kaikkiin tarpeellisiin tekstiilien pesuihin. Voit tilata pesun kokolattiamattoon, auton istuinosiin tai mihin tahansa muuhun tekstiilipintaan!

Perinteiset menetelmät voimakkaineen pesuaineineen ja juuriharjoineen voivat vähentää huomattavasti tekstiilien käyttöikää. Tähän tarpeeseen yrittäjillämme on käytössä tekstiilipesuri, josta voit lukea alta lisää!

peruspesut, mattojen pesu, maton pesu, tekstiilien pesu, tekstiilipesu, kokolattiamatto, kokolattiamaton pesu, yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku, tekstiilien pesu, tekstiilipesuri, sohvan pesu, kokolattiamaton pesu, yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku

Tekstiilipesut toteutetaan ammattimaisesti - tavoitteena ennaltaehkäisevä ja ylläpitävä puhtaus tekstiilipinnoissa

laatu tyytyväinen asiakas Yrityssiivous Toimistosiivous toimitilasiivous muuttosiivous yrityksille Franchising-yritys franchising-yrittäjä siivous yrityksille siivooja yrittäjä porrassiivous Ylläpitosiivous ikkunan pesu lattian pesu Suursiivous tekstiilien pesu Mattojen pesu Valokatalyysipinnoitus toimitilasiivous pk-seutu toimitilasiivous turku toimitilasiivous tampere toimitilasiivous lahti franchising-yritys pk-seutu franchising-yritys turku franchising-yritys tampere franchising-yritys lahti, franchising-yrittäjyys laatu tyytyväinen asiakas Yrityssiivous Toimistosiivous toimitilasiivous muuttosiivous yrityksille Franchising-yritys franchising-yrittäjä siivous yrityksille siivooja yrittäjä porrassiivous Ylläpitosiivous ikkunan pesu lattian pesu Suursiivous tekstiilien pesu Mattojen pesu Valokatalyysipinnoitus toimitilasiivous pk-seutu toimitilasiivous turku toimitilasiivous tampere toimitilasiivous lahti franchising-yritys pk-seutu franchising-yritys turku franchising-yritys tampere franchising-yritys lahti, franchising-yrittäjyys Tekstiilien pesu, Sohvien pesu, Istuinten pesu, Mattojen pesu, Kokolattiamaton pesu Uusimaa, Tampere, Turku, Lahti

Arvioimme puhdistuksen tarpeen puolestasi

Tarjousta jättäessämme arvioimme aina yrityksenne tilat ja sen, minkälaisia siivouspalveluita sinne tarvitaan.  Sinun ei siis tarvitse etukäteen pohtia, mikä siivous on juuri näihin tiloihin oleellista!

tyytyväinen asiakas Yrityssiivous Toimistosiivous toimitilasiivous muuttosiivous yrityksille Franchising-yritys franchising-yrittäjä siivous yrityksille siivooja yrittäjä porrassiivous Ylläpitosiivous ikkunan pesu lattian pesu Suursiivous tekstiilien pesu Mattojen pesu lattian peu, lattianpesu, Valokatalyysipinnoitus toimitilasiivous pk-seutu toimitilasiivous turku toimitilasiivous tampere toimitilasiivous lahti franchising-yritys pk-seutu franchising-yritys turku franchising-yritys tampere franchising-yritys lahti, franchising-yrittäjyys Tekstiilien pesu, Sohvien pesu, Istuinten pesu, Mattojen pesu, Kokolattiamaton pesu Uusimaa, Tampere, Turku, Lahti

Teemme puhdistukset niin usein kuin tarvis

Toteutamme tekstiilien pesut joko vain yksittäisenä tilauspalveluna, tai säännöllisenä ylläpitosiivouksena. Sinä päätät!

Tekstiilien pesu, Sohvien pesu, Istuinten pesu, Mattojen pesu, Kokolattiamaton pesu Uusimaa, Tampere, Turku, Lahti

Käytämme ekologisia puhdistusaineita

Olemme vastuullisen siivouspalvelun tarjoaja, ja siksi myös puhdistusaineemme ja -välineemme ovat tämän mukaisia. Voit luottaa siihen, että yrityksesi tekstiileihin käytetään vain parhaita, kestävää kehitystä tukevia välineitä!

Tekstiilien pesu, Sohvien pesu, Istuinten pesu, Mattojen pesu, Kokolattiamaton pesu Uusimaa, Tampere, Turku, Lahti

Lisäämme pintoihin likaa hylkivän suojakerroksen

Lisäämme tekstiilipintoihin aina puhdistusprosessin yhteydessä likaa hylkivän pinnoitteen. Tällä tavoin tekstiilipinnat pysyvät puhtaana ja hyväkuntoisena mahdollisimman pitkään.

TEKSTIILIEN PESU | TEKSTIILIPESURI

Tekstiilipesurilla taatusti puhtaat pinnat

Tekstiilien puhdistus on helppoa ja tehokasta tekstiilipesureilla. Pintojen puhdistus tekstiilipesurilla perustuu painehuuhteluperiaatteeseen; tekstiilipesurilla vesi-pesuainesseos suihkutetaan puhdistettavan tekstiilin pintaan, minkä jälkeen lika ja kosteus imuroidaan saman tien pois.

Tehokas imu kuivaa suuren osan kosteudesta, joten puhdistettu tekstiilipinta kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi eikä materiaali kostu piloille.

Esimerkiksi mattojen pesussa matot eivät veny tai menetä muotoaan, sillä ne voidaan pestä niiden omalla paikallaan.

Tekstiilipesuri pakottaa tekstiiliin uppoutuneen lian ja pölyn nousemaan pesuveden mukana likavesisäiliöön. Se myös puhdistaa tahrat ja on näin ylivoimainen tavalliseen imuriin verrattuna.

Mitä tekstiilipesurilla voidaan tehdä?

  • Irtomattojen pesu
  • Kokolattiamattojen puhdistus
  • patjojen pesu
  • Kangaspäällysteisten nojatuolien ja sohvien pesu
  • Auton istuinten pesu
  • Kaikkien sellaisten vesipestävien tekstiilien pesu, joita ei voi irrottaa konepesuun
MATTOJEN PESU | KOKOLATTIAMATOT

Onko toimitiloissasi kokolattiamatto? 

Monissa yritystiloissa on kokolattiamatto lattian suojana. Tämä on hyvä ratkaisu lian pysäyttämiseksi ja akustiikan lisäämiseksi tiloissa, mutta ne vaativat jatkuvaa huoltamista.  Siksi on järkevää delegoida mattojen pesu alan ammattilaiselle, joka huolehtii niiden jatkuvasta puhtaanapidosta, eikä mattoon ehdi kertyä suuria määriä epäpuhtauksia.

Tekstiilipesupalvelumme on oiva tapa putsata kahviroiskeet, kengistä tullut lika ja muut pinttymät yritystilojen tekstiileistä tehokkaasti. Meillä on tätä varten tarvittava välineistö, ja kaikki yrittäjämme ovat ammattilaisia tämän siivouspalvelun toteuttamisessa. Voit siis luottaa kokolattiamaton puhdistuksen asiantuntevien ja ketterien yrittäjimme käsiin!

Voit katsoa yrittäjimme yhteystiedot täältä, ja pyytää mattojen pesusta tarjous tämän sivun alaosasta löytyvällä tarjouspyyntölomakkeella.

mattojen pesu, maton pesu, tekstiilien pesu, tekstiilipesu, kokolattiamatto, kokolattiamaton pesu, yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku, tekstiilien pesu, tekstiilipesuri, sohvan pesu, kokolattiamaton pesu, yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku
MATTOJEN PESU | VAIHTOMATOT

Huolehdimme myös vaihtomattojen ylläpidosta

Kokolattiamattojen puhdistuksen lisäksi palveluihimme kuuluu myös vaihtomatot, eli yritystiloissa olevien mattojen säännöllinen vaihtopalvelu. Matot on tärkeä vaihtaa, jotta sisätilat pysyvät puhtaina.

Vaihtomattojen merkitys korostuu erityisesti kevätaikaan, sillä ulkoa kantautuu erityisen paljon kuraa, hiekkaa ja muita epäpuhtauksia. On tärkeää pitää sisätilat puhtaina, sillä epäpuhtauksista aiheutuu mm. kulumia lattiapinnoille sekä likaa muille alueille kuin sisäänkäynnin yhteudessä olevalle mattoalueelle.

Mattojen vaihtopalvelu kuuluu siivouksen tukipalveluihimme, ja voit lukea niistä lisää siitä koskevalta sivultamme täältä!

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!