Uusimaa | Turku | Tampere | Lahti

Mattojen & muiden tekstiilien pesut yrityksesi toimitiloissa

Tekstiilien pesu voi olla hankalaa - Huomenta-yrittäjä on valmis auttamaan

Tekstiilimateriaaleihin kertyy lika ikävästi, ja tekstiilien pesu itsessään ei ole välttämättä yksinkertaista. Varsinkin sohvien ja mattojen pesu voi olla hankalaa, sillä niitä on vaikea siirrellä ja pesu on aikaa vievää.

Huomenta-yrittäjillämme on tarvittava ammattitaito sekä kalusto kaikkiin tarpeellisiin tekstiilien pesuihin. Voit tilata pesun kokolattiamattoon, auton istuinosiin tai mihin tahansa muuhun tekstiilipintaan!

Perinteiset menetelmät voimakkaineen pesuaineineen ja juuriharjoineen voivat vähentää huomattavasti tekstiilien käyttöikää. Tähän tarpeeseen yrittäjillämme on käytössä tekstiilipesuri, josta voit lukea alta lisää!

tekstiilien pesu, tekstiilipesuri, sohvan pesu, kokolattiamaton pesu, yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku

Tekstiilipesurilla taatusti puhtaat pinnat

Tekstiilien puhdistus on helppoa ja tehokasta tekstiilipesureilla. Pintojen puhdistus tekstiilipesurilla perustuu painehuuhteluperiaatteeseen; tekstiilipesurilla vesi-pesuainesseos suihkutetaan puhdistettavan tekstiilin pintaan, minkä jälkeen lika ja kosteus imuroidaan saman tien pois.

Tehokas imu kuivaa suuren osan kosteudesta, joten puhdistettu tekstiilipinta kuivuu nopeasti käyttövalmiiksi eikä materiaali kostu piloille.

Esimerkiksi mattojen pesussa matot eivät veny tai menetä muotoaan, sillä ne voidaan pestä niiden omalla paikallaan.

Tekstiilipesuri pakottaa tekstiiliin uppoutuneen lian ja pölyn nousemaan pesuveden mukana likavesisäiliöön. Se myös puhdistaa tahrat ja on näin ylivoimainen tavalliseen imuriin verrattuna.

Mitä tekstiilipesurilla voidaan tehdä?

  • Irtomattojen pesu
  • Kokolattiamattojen puhdistus
  • patjojen pesu
  • Kangaspäällysteisten nojatuolien ja sohvien pesu
  • Auton istuinten pesu
  • Kaikkien sellaisten vesipestävien tekstiilien pesu, joita ei voi irrottaa konepesuun

Onko toimitiloissasi kokolattiamatto? 

Tekstiilipesupalvelumme on oiva tapa putsata kahviroiskeet, kengistä tullut lika ja muut pinttymät yritystilojen tekstiileistä tehokkaasti. Meillä on tätä varten tarvittava välineistö, ja kaikki yrittäjämme ovat ammattilaisia tämän siivouspalvelun toteuttamisessa. Voit siis luottaa kokolattiamaton puhdistuksen asiantuntevien ja ketterien yrittäjimme käsiin!

Voit katsoa yrittäjimme yhteystiedot täältä, ja pyytää palvelusta tarjous tämän sivun alaosasta löytyvällä tarjouspyyntölomakkeella.

mattojen pesu, maton pesu, kokolattiamatto, kokolattiamaton pesu, yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!