Toimistosiivous kaiken kokoisille toimistoille

Säännöllinen toimistosiivous

Toimistosiivouksen tavoitteena on, että toimisto on raikas ja hygieninen sekä henkilöstö voi keskittyä omaan ydinosaamiseen. Siisti toimisto luo viihtyisyyttä työpaikan ilmapiirissä ja toimii myös yrityksen käyntikorttina asiakkaille.

Huomenta-yrittäjästä saat kumppanin, joka vastaa asiakkaan toiveisiin. Franchising-yrittäjämme vastaavat itse kohteistansa ja kommunikaatio tapahtuu vain teidän välillänne. Tämä mahdollistaa laadukkaan siivousjäljen ja joustavan kommunikaation. Tiedät jatkuvasti oman siivoojasi.

Nämä asiat ovat saaneet lukuisat yritykset valitsemaan Huomenta-yrittäjän arjen avuksi.

 

 

Toimistosiivous
Siivouspalvelut

Mitä toimiston ylläpitosiivous sisältää?

Toimistosiivoukseen sisältyy vakiona muun muassa: 

  • Lattioiden puhdistus  
  • Kalusteiden ja pintojen puhdistus  
  • Roskakorien tyhjennys  
  • Irtokalusteiden järjestäminen  
  • Saniteettitilojen ylläpitosiivous  
  • WC-papereiden, käsipyyhkeiden ja saippuoiden täydennys

Älä maksa turhasta vaan teidän yrityksen tarpeistanne. Voit rakentaa yrityksesi näköisen kokonaisuuden palveluvalikoimastamme. Tätä kokonaisuutta kutsumme Siivouksen Menuksi.

Yrittäjämme tarjoavat monia oheis- ja lisäpalveluita toimistoihin. Suosituimpia ovat vaihtomatot, käsidesiautomaatit ja saniteettitarvikkeet. Näistä sinun ei tarvitse huolehtia vaan yrittäjä hoitaa sen sinun puolestasi.

Enemmän kuin siivouspalvelu

Oheispalvelut

Arjen apuri aina lähellä

Paikallinen Huomenta-yrittäjä pitää toimistosi puhtaana ja tarjoaa auttavia käsiä helpottamaan arjen askareita, joihin ei kannata itse ryhtyä.

Avustavat_tyot

Sinä päätä palvelut

Lähtökohtana on asiakkaan toiveet. Halutessasi otamme vastuulle vaikkapa aamukahvin keittämisen.

Viikkosiivous

Paikallinen yrittäjäsi

Hän on kokenut siivousalan ammattilainen, joka huolehtii toimistosi siisteydestä sekä yhteydenpidosta henkilökohtaisesti. Asiat hoituvat helposti suoraan oman Huomenta-yrittäjän kanssa.