Perussiivous & peruspesut

Mitä on perussiivous ja peruspesut?

Peruspesut ja perussiivoukset ovat toistensa synonyymejä ja tarkoittavat harvemmin tehtäviä pesuja. Näiden toteuttaminen tarvitsee enemmän aikaa ja suunnittelua, joten niitä ei kannata toteuttaa lyhyen aikavälein.

Perussiivouksiin kuuluu mm. ikkunanpesu, yläpölyjen poisto ja lattian vahaus.

Ennen perussiivoukset tehtiin säännöllisesti useasti vuodessa, mutta nykyisin ne pyritään tekemään tarpeen mukaan ja jaksoittain.

Ylläpitosiivouksen ja pintamateriaalien kehittyminen ovat vähentäneet perussiivouksien tarvetta ja ympäristöystävällisyyden kannalta myös suositaan säännöllistä ylläpitosiivousta kuin jatkuvia peruspesuja.

Yrityssiivous ylläpitosiivous Toimistosiivous tampere toimistosiivous turku, toimistosiivous pk-seutu, toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu, toimistosiivous pääkaupunkiseutu, toimistosiivous Tampere, toimistosiivous Turku, muuttosiivous, siivous muuttoon, siivous muutto, lattian pesu,
ikkunoiden pesu huomenta siivous

Miksi peruspesuja tehdään?

Peruspesuilla halutaan taata tilojen toiminnallisuus saavuttamalla haluttu siisteystaso, jotta tilat ovat viihtyisät myös jatkossa.

Peruspesuja tehdään, kun ylläpitosiivouksella ei enää päästä sovittuun siisteystasoon ja vaaditaan enemmän aikaa.

Perussiivouksissa otetaan pölyt ja lika pois paikoista, joita on hankala ottaa ylläpitosiivouksen avulla, kuten ilmastointikanavista ja ikkunoista. Näin peruspesuilla voidaan vaikuttaa positiivisesti henkilöstön terveyteen.

Miten perussiivoukset ja peruspesut rytmitetään?

Paikalliset yrittäjämme tekevät henkilökohtaisen hoitosuunnitelman erikoissiivouksien tarpeesta ja pitämään laadun tasaisena.

Oikein toteutettu ylläpitosiivous vähentää peruspuhdistuksen tarvetta ja toisaalta huolellisesti tehty perussiivous vähentää ylläpitosiivouksen tekoa.

Oikein rytmitettynä ylläpitosiivous ja peruspesut tukevat toisiaa sekä kiinteistön arvo pysyy pidempään hyvänä.

Yrityssiivous, Toimistosiivous tampere, toimitilasiivous, siivouspalvelu, toimistosiivous Pk-seutu, toimistosiivous päkaupunkiseutu, toimistosiivous Tampere, toimistosiivous Turku, muuttosiivous, siivous muuttoon, siivous muutto, liiketilasiivous

Teemme muun muassa seuraavia peruspesuja

Yrityssiivous, ylläpitosiivous, Toimistosiivous, tampere, toimistosiivous turku, toimistosiivous pk-seutu, toimitilasiivous, siivouspalvelu, toimistosiivous Pk-seutu, toimistosiivous päkaupunkiseutu, toimistosiivous Tampere , toimistosiivous Turku, muuttosiivous, siivous muuttoon, ylläpitosiivous, siivousyritys, ikkunan pesu

Ikkunanpesu

Ovatko ikkunasi likaiset ja kaipaat ikkunoiden pesua? Ikkunanpesumme sisältää ikkunan pintojen pesun ja puhdistuksen, sälekaihtimien pesun ja puhdistuksen sekä Ikkunalautojen ja karmien puhdistuksen

Huomenata (18)

Muutto- ja suursiivous

Oletko muuttamassa vai tarvitseeko kohteenne perusteellisen puhdistuksen? Siivouksen yhteydessä kohde käydään asiakkaan kanssa lävitse, jotta kaikki toiveet huomioidaan siivouksessa

floor tiles, tiles, ground

Lattioiden pesut

Säännöllisesti huolletut lattia kestävät paremmin kulutusta, ja niiden puhtaanapito peruspesujen välillä on helpompaa.

Tekstiilien ja mattojen pesu

Tekstiilien peseminen käy nykyään kätevästi ammattilaisten välineillä. Sohvien, mattojen ja muiden tekstiilien peseminen käy paikanpäällä eikä tavaroita tarvitse siirrellä.

Yrityssiivous, ylläpitosiivous, Toimistosiivous, tampere, toimistosiivous turku, toimistosiivous pk-seutu, toimitilasiivous, siivouspalvelu, toimistosiivous Pk-seutu, toimistosiivous päkaupunkiseutu, toimistosiivous Tampere , toimistosiivous Turku, muuttosiivous, siivous muuttoon, ylläpitosiivous, siivousyritys,

Yläpölyjen puhdistus

Monesti yläpölyt jäävät huomioimatta, sillä ne eivät ole näkyvillä. Ne ovat kuitenkin tärkeä puhdistaa aika ajoin sillä se vaikuttaa sisäilmaan. Jos pölyä on liikaa, ylläpitosiivouskaan ei auta enää.

Ammattilaisvälineillä työ voidaan tehdä turvallisesti.

Muut peruspesut

Teemme myös useita muita peruspesuja yrityksien tiloihin.  Näitä puhdistuksia on mm.

  • ovien ja seinien pesu
  • keittiön peruspesut
  • ilmastointiventtiilien puhdistus
  • saniteetti- ja pesutilojen peruspuhdistus
  • tekstiilipintojen hoitokäsittely