Porrassiivous

Porrassiivous säilyttää kiinteistön arvoa

Taloyhtiöiden ja toimistorakennuksien portaat joutuvat yksittäisistä rakennuksen elementeistä kaikkein kovimmalle kulutukselle, sillä jalkineissa kulkeutuu ulkoa sisään noin 90 prosenttia liasta.

Porraskäytävät pääsevät kokemaan jokaisen vuoden ajan hyvät ja huonot puolet. Vuodenajasta riippumatta portaat joutuvat suurelle koetukselle kuten lian, kuran, veden, pienien kivien ja hiekan muodossa.

Jos porraskäytävistä ei pidetä huolta, se vaikuttaa moneen asiaan negatiivisesti. Varsinkin ihmisten viihtyvyyteen ja kiinteistön arvon säilymiseen.

Porraskäytävien siivouksella vältytään suurilta korjauksilta kuten maalausurakoilta ja rappusten kunnostamisilta. Myös on hyvä muistaa, että lika kulkeutuu monesti porraskäytävistä sisätiloihin tai hissien uriin, joita porrassiivouksella estetään.

Samalla taloyhtiön asukkaat ja toimistorakennuksien työntekijät tietävät, että heidän viihtyvyydestä ja turvallisuudesta huolehditaan.

puhtaat portaat porrassiivouksen jälkeen
Siivouspalvelut

Porrassiivouksen hinta - Mistä se koostuu?

Jokainen kohteensa on yksilöllinen ja se käydään aina ammattilaisten kanssa lävitse ennen siivouksen aloittamista, jotta palvelu vastaa asiakkaan toiveita ja tarpeita.

Useasti porrassiivous ja sen hinta muodostuu seuraavista asioista:

  • Porrassiivous kerran viikossa
  • Eteismattojen vaihto tai imurointi
  • Tahrojen poisto seinistä ja ovista
  • Aulan ja käytävien puhdistus

Erikseen sovittavia pesuja voidaan sisällyttää tarpeiden mukaan kuten tehostettu siivous bakteerien ja muiden tautien varalta sekä peruspesuja esimerkiksi ikkunoiden pesu

Huomenta-yrittäjästä kumppani porrassiivouksen totutukseen

Huomenta-yrittäjästä saat kumppanin, joka vastaa toiveisiin.

Franchising-yrittäjämme vastaavat itse kohteistansa ja kommunikaatio tapahtuu vain teidän välillänne. Tämä mahdollistaa laadukkaan siivousjäljen ja joustavan kommunikaation. Tiedät jatkuvasti oman siivoojasi.

Saat pienyrittäjän palvelut, mutta franchising-ketjun muskelit taustalle.

Nämä asiat ovat saaneet lukuisat yritykset ja yhteistöt valitsemaan Huomenta-yrittäjän arjen avuksi.

Huomenata (19)