Muut desinfiointipalvelut

Käsidesi ja käsidesitornit

Tarjoamme kohteisiimme avaimet käteen palveluna käsidesiautomaatteja. Kyseessä on helppokäyttöinen ja automaattinen käsidesiannostelija. Se tunnistaa lähelle viedyn käden ja annostelee desinfioivaa ainetta kädelle ilman, että laitteeseen tarvitsee koskea.

Myöskään käsidesin loppumisesta ei tarvitse huolehtia, vaan täytämme sen uudelleen. Vuokratuilla laitteilla on jatkuva takuu.

Yrityssiivous, ylläpitosiivous, Toimistosiivous, tampere, toimistosiivous turku, toimistosiivous pk-seutu, toimitilasiivous, siivouspalvelu, toimistosiivous Pk-seutu, toimistosiivous päkaupunkiseutu, toimistosiivous Tampere , toimistosiivous Turku, muuttosiivous, siivous muuttoon, ylläpitosiivous, siivousyritys, desifiointi, desifiointipalvelut

Infektiotorjunnan iskuryhmä

Iskuryhmä on luotu vastaamaan koronaviruksen aiheuttamiin äkillissiin siivous- ja desinfiointitarpeisiin. Jos tiloisssa on vieraillut koronaan sairastunut henkilö ja altistunut alue pitää saada nopeasti ja tehokkaasti puhtaaksi on iskuryhmä oikea valinta. Iskuryhmään on valittu sellaisia henkilöitä, jotka ovat tehneet vaativampia puhdistuspalveluita aikaisemminkin. Infektiotorjunnan iskuryhmän palvelun toteuttaa L&T.  Tästä linkistä voi saada lisätietoja.

L&T:n iskuryhmän voi kutsuaa paaikalle 24/7-päivystyspuhelimesta 010 636 2130. Puhelun hintatiedot.

Puhtaasti parempaan päivään!