Valokatalyysipinnoite - desinfiointi ilman raskaita kemikaaleja

Valokatalyysipinnoite tuhoaa bakteerit ja virukset niin pinnoilta kuin ilmasta. Itsedesinfoiva pinta aktivoituu valon avulla eikä vaadi hoitoa. Huomenta-ketju tekee valokatalyysipinnat kaikkiin yritysten toimitiloihin. Pyydä tarjous palveusta siivoojayrittäjiltämme!

Valokatalyysipinnoite toimii valon avulla

Uuden valokatalyysikäsittelyn avulla saadaan itsedesinfioiva pinta nopeasti ja turvallisesti tuhoten bakteerit ja virukset niin pinnoilta kuin ilmasta. Testattu ja turvallinen menetelmä on kotimaisen Nanoksi Finlandin kehittämä ja tarjoamme sitä kaikille yrityksille.

Pinnoite osallistuu kemialliseen reaktioon valon kanssa, mutta ei ole reaktion alku- tai lopputuote, joten se kuluu vain mekaanisesti eli esimerkiksi hankaamisesta ja koskettamisesta.

Valokatalyysipinnoitteen etuna on jatkuvat turva. Se tuhoaa bakteerit ja virukset jatkuvasti kun esimerkiksi tehostettu siivous tuhoaa ne vain siivouskerran aikana.

Pintojen materiaalit eivät vaikuta valokatalyysipinnoitteen tehoon ja on kaikkiin tiloihin sopiva.

Valokatalyysipinnoite

Miten valokatalyysipinnoite toimii?

nanoksi-finland-stills-by-brave-teddy-20

Pinnoite desinfioi itsensä, kun siihen kohdistuu valoa. Sen teho perustuu kemialliseen reaktioon nimeltä valokatalyysi. Valo aktivoi pinnoitteen happiyhdisteet, jotka tuhoavat muun muassa viruksia ja mikrobeja.

Valokatalyysikäsittelyssä pinnoille ruiskutetaan titaanidioksidipinnoitetta, joka valoon reagoidessaan alkaa muodostaa happiradikaaleja.

Prosessissa ei muodostu ihmiselle haitallisia aineita hengitysilmaan.

Titaanidioksidi on ei-allergisoiva yhdiste, jota käytetään muun muassa aurinkovoiteissa sekä väriaineena joissakin elintarvikkeissa.

Pinnoite aktivoituu normaalissa ja myös hyvin hämärässä huonevalossa. Pinnoitteen aktivoitumista on tehostettu lisäämällä siihen hopeaa, joka tehostaa valon sirontaa. Näin valoa saadaan riittävästi myös hämäriin kohtiin kuten pöytien alapinnat.

Pinnoite kestää vuoden käsittelystä

Valokatalyysipinnoite kestää eri pinnoilla 12kk ajan. Pinnoite häviää pikkuhiljaa mekaanisen kulutuksen kautta.

Tämän takia on tärkeä pyrkiä uusimaan pinnoite 12 kuukauden välein, että maksimaalinen toimintateho voidaan taata.

Pinnoite on tehokkaampi vaihtoehto tehostetulle siivoukselle, sillä se huolehtii ympärivuorokautisesta desinfioinnista eliminoiden viruksia ja bakteereja jatkuvasti, myös siivousten välissä. Perinteinen desinfiointi toimii tasan niin kauan, kunnes desinfiointiaine haihtuu pinnalta siivouksen jälkeen.

Yrityssiivous, ylläpitosiivous, Toimistosiivous, tampere, toimistosiivous turku, toimistosiivous pk-seutu, toimitilasiivous, siivouspalvelu, toimistosiivous Pk-seutu, toimistosiivous päkaupunkiseutu, toimistosiivous Tampere , toimistosiivous Turku, muuttosiivous, siivous muuttoon, ylläpitosiivous, siivousyritys,

Huomenta-siivoojayrittäjät tekevät myös muitakin desifiointipalveluita

Huomenta Toimitilapalvelut toteuttaa valokatalyysipinnoitteiden lisäksi myös yritystilojen tehostetut siivoukset sekä muut syväpuhdistavat siivouspalvelut. Tutustu tarkemmin desifiointipalveluihimme ja pyydä tarjous!

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

 

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!