Yläpölyjen puhdistaminen

Mitä yläpölyjen puhdistaminen on?

Yläpölyllä tarkoitetaan tilojen yläosiin, kuten valaisimien, hyllyjen ja ilmastointikanavien päälle kertyvää pölyä.

Yläpölyjä siivotaan harvemmin, sillä on vaikeaa ja raskasta siivota jatkuvasti ylhäälle kertynyttä pölyä. Joissain paikoissa kattolamput ja ilmastointiputket ovat niin korkealla, että siihen tarvitsee erikoiskalustoa. Yläpöly ei ole näkyvillä ja tämän vuoksi se saattaa helposti unohtua.

 

Huomenata-23
Huomenta-yrittäjät

Parempi sisäilman laatu ja viihtyisämpi työympäristö

Yläpölyjen siivoamisella voidaan vaikuttaa työympäristön viihtyvyyteen, vaikka tämä pöly ei ole näkyvillä. Kun yläpölyä kertyy liikaa työtilaan, sisäilman laatu alkaa kärsimään.

Yläpöly alkaa laskeutumaan pikkuhiljaa alemmille tasoille ja aikaa myöten sinne kertyy mikrobeita ja kuituja, joilla saattaa olla vaikutusta työntekijän viihtyvyyteen ja pahimmillaan aiheuttaa oireita.

Huono sisäilma ei välttämättä ilmene heti, mutta pidemmällä aikavälillä voi tulla oireita kuten päänsärkyä ja kurkun ärsytystä.

Räätälöity siivous teidän tarpeisiinne

Me Huomenta-ketjussa käymme jokaisen asiakkaamme kanssa lävitse heidän tarpeensa yläpölyjen siivoukselle.

Suositus on, että normaalin huonekorkeuden tiloissa yläpölyjen puhdistus suoritetaan kuukausittain ja korkeammissa tiloissa 1–2 kertaa vuodessa. Jos yläpölyjä ei puhdisteta, kasvaa ylläpitosiivouksen tarve. Yläpölyjen siivouksella voidaan näin säästää kustannuksia ja investoida terveyteen.

Puhdistamme yläpölyjä ammattitaidolla jokaisesta kohteesta niin toimistoista, myymälöistä, tuotantotiloista ja muista liiketiloista.

Yrityssiivous, Toimistosiivous tampere, toimitilasiivous, siivouspalvelu, toimistosiivous Pk-seutu, toimistosiivous päkaupunkiseutu, toimistosiivous Tampere, toimistosiivous Turku, muuttosiivous, siivous muuttoon, siivous muutto, liiketilasiivous