Siivous pakollinen paha vai arvoa ylläpitävä investointi?

toimitilasiivous, toimitilasiivoukset, Yrityssiivous ylläpitosiivous Toimistosiivous tampere toimistosiivous turku, toimistosiivous pk-seutu, toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous siivous muuttoon siivous muutto lattian pesu ikkunan pesu, franchising yritys, franchising yrittäjyys, siivous yrityksille, Turku, ylläpitosiivous

Ylläpitosiivous | Yrityssiivous | Toimitilaan investointi

Eri ylläpitosiivouspalveluissa on eroa. Parhaimmillaan yrityssiivous sujuu niin sulavasti, ettei sitä huomaa nyt eikä tulevaisuudessa. Ihmiset voivat hyvin ja jaksavat työssään samalla, kun kiinteistö ja ympäristö kiittävät. Pahimmillaan yrityssiivouksen tekijän ammattitaidottomuus tai puutteet aiheuttavat terveysongelmia tilassa olevalle, ylimääräisiä kustannuksia kiinteistölle ja ympäristölle turhaa kuormaa. Asiantuntijoiden mukaan halpa hinta kuitenkin houkuttelee yhä edelleen jopa pimeille markkinoille, sillä monesti siivous nähdään vieläkin pakollisena pahana. 

”-Väärillä menetelmillä ja aineilla voidaan lisätä jopa 30 prosenttia siivouskustannuksia. Samalla huolimattomasti hoidetun kiinteistön kunto laskee ja hiilijalanjälki kasvaa. Ammattitaitoinen ja koulutettu siivooja osaa pitää huolta pintamateriaaleista asianmukaisella tavalla ja ajantasaisesti, jolloin voidaan välttää myös kalliita peruspesuja”, pk-yrityksille siivous- ja oheispalveluita tarjoavan Huomenta-ketjun yrittäjäkonsultti Tuija Laine kertoo.

Lassila & Tikanoja -konserniin kuuluva Huomenta-ketju tarjoaa asiakkailleen siivous- ja oheispalveluita henkilökohtaisella otteella yrittäjäpohjaisen toimintamallin avulla. Vuonna 2006 perustettu kotimainen franchising-ketju on keskittynyt erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

Huomenta-yrittäjät tarjoavat konsultoivaa siivouspalvelua, ja auttavat yrityksiä räätälöimään kiinteistöä ja siellä toimivia ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla. Yrittäjän siivous tukee ketjun palvelukokonaisuutta Siivouksen Menua, joka kattaa kaikki yrityssiivouksen palvelut. Palvelussaan pienyrittäjien henkilökohtaisuus ja sitoutuneisuus yhdistyy suuren taustaorganisaation huippulaatuun, mikä mahdollistaa korkean asiakastyytyväisyyden ja takaa pitkäaikaisen palveluntarjoajan.

ylläpitosiivous
yrityssiivous
Franchising yritys franchising -yrittäjä siivous yrityksille siivooja yrittäjä toimitilasiivous pk-seutu toimitilasiivous turku toimitilasiivous tampere toimitilasiivous lahti franchising yritys pk-seutu franchising yritys turku franchising yritys tampere franchising yritys lahti

Huomenta-yrittäjä on luotettava arjen apuri 

Huomenta-yrittäjät ovat asiakkailleen enemmän kuin siivoojia. Franchise-yrittäjyyteen perustuva konsepti mahdollistaa siivouspalvelun tilaajalle vakituisen yhteistyökumppanin, joka oppii tuntemaan kiinteistön ja sen tarpeet läpikotaisin. Luottamuksellinen suhde saman siivoojan kanssa vapauttaa siivouspalvelun tilaajilta huomattavan määrän resursseja. Huomenta-yrittäjä mielletään usein osaksi asiakasyrityksen toimiston ”jengiä” ja koko työyhteisöä.

Kustannuksissa säästetään, kun tuttu ihminen tietää tilan tarpeet ja osaa hoitaa yrityssiivouksen itsenäisesti & ajallaan. Siivouspalvelun tilaaja voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa, ja jättää siivoukseen liittyvät asiat kokonaan Huomenta-yrittäjän harteille. Usein siivoojan harteille voikin jättää oletettua enemmän vastuuta, mitä perinteiselle siivoojalle.

”-Luottosiivoojalle kannattaa ulkoistaa kaikki sellainen arkea helpottava työ, mikä auttaa kustannustehokkaasti yritystä keskittymään oleelliseen. Huomenta-yrittäjät muun muassa hoitavat monien asiakkaidensa varaston ylläpitoa ja tilauksia, tekstiilihuoltoa sekä pieniä remonttitöitä. Osa yrittäjistä toimittaa asiakkailleen myös toimisto- ja elintarvikkeita ja joku jopa huolehtii skannauspalveluistakin”, Laine listaa Huomenta-palveluiden monia mahdollisuuksia.

Lue lisää meidän tarjoamistamme siivouspalveluista.

Yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous, siivous muuttoon, siivous muutto

Muuttosiivous, muutto siivous, siivous muutto, yrityssiivous, toimistosiivous, yritys muutto siivous, siivous yrityksille, 10 vinkkiä yrityksen muuttosiivousta varten

Tilaa Huomenta- ketjun ylläpitosiivous yrityksellesi!

Huomenta-ketju tekee ylläpitosiivoukset niin pienille kuin suurille yrityksille, ja jatkamme siivouspalveluita myös uusissa toimitiloissasi. Lue lisää Huomenta-ketjun yrityssiivouspalveluista, ja pyydä suoraan tarjous! Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!

Samankaltaisia julkaisuja