Siivous pakollinen paha vai arvoa ylläpitävä investointi?

Ylläpitosiivous tekee tiloista puhtaat, investointi, toimistosiivous

Ylläpitosiivous | Yrityssiivous | Toimitilaan investointi

Ylläpitosiivouspalveluissa on eroa. Parhaimmillaan siivous sujuu niin sulavasti, ettei sitä huomaa nyt eikä tulevaisuudessa. Ihmiset voivat hyvin ja jaksavat tuottavina työssään samalla kun kiinteistö ja ympäristö kiittävät. Pahimmillaan ammattitaidottomuus tai puutteet siivouspalveluissa aiheuttavat tilassa toimiville ihmisille terveysongelmia, kiinteistölle ylimääräisiä kustannuksia ja ympäristölle turhaa kuormaa. Asiantuntijoiden mukaan halpa hinta kuitenkin houkuttelee yhä edelleen jopa pimeille markkinoille, sillä monesti siivous nähdään vieläkin pakollisena pahana. 

– Väärillä menetelmillä ja aineilla voidaan lisätä jopa 30 prosenttia siivouskustannuksia. Samalla huolimattomasti hoidetun kiinteistön kunto laskee ja hiilijalanjälki kasvaa. Ammattitaitoinen ja koulutettu palveluntarjoaja osaa pitää huolta pintamateriaaleista asianmukaisella tavalla ja ajantasaisesti, jolloin voidaan välttää myös kalliita peruspesuja, pk-yrityksille siivous- ja oheispalveluita tarjoavan Huomenta-ketjun yrittäjäkonsultti Tuija Laine kertoo.

Lassila & Tikanoja -konserniin kuuluva Huomenta tarjoaa asiakkailleen siivous- ja oheispalveluita henkilökohtaisella otteella yrittäjäpohjaisen toimintamallin avulla. Vuonna 2006 perustettu kotimainen franchising-ketju on keskittynyt erityisesti pienten ja keskisuurten yritysten tarpeisiin.

– Huomenta-yrittäjät tarjoavat konsultoivaa palvelua ja auttavat yrityksiä räätälöimään kiinteistöä ja siellä toimivia ihmisiä parhaalla mahdollisella tavalla tukevan palvelukokonaisuuden, eli Siivouksen Menun. Palvelussamme pienyrittäjien henkilökohtaisuus ja sitoutuneisuus yhdistyy suuren taustaorganisaation huippulaatuun.

toimitilasiivous, toimitilasiivoukset, Yrityssiivous ylläpitosiivous Toimistosiivous tampere toimistosiivous turku, toimistosiivous pk-seutu, toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous siivous muuttoon siivous muutto lattian pesu ikkunan pesu, ylläpitosiivous

Luotettava arjen apuri 

Huomenta-yrittäjät ovat asiakkailleen enemmän kuin siivoojia. Franchise-yrittäjyyteen perustuva konsepti mahdollistaa siivouspalvelun tilaajalle vakituisen yhteistyökumppanin, joka oppii tuntemaan kiinteistön ja sen tarpeet läpikotaisin. Luottamuksellinen suhde saman siivoojan kanssa vapauttaa siivouspalvelun tilaajilta huomattavan määrän resursseja. 

– Huomenta-yrittäjä mielletään usein osaksi asiakasyrityksen toimiston jengiä.

Kustannuksissa säästetään, kun tuttu ihminen tietää tilan tarpeet ja osaa hoitaa ne itsenäisesti ajallaan. Palvelun tilaaja voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja jättää siivoukseen liittyvät asiat kokonaan Huomenta-yrittäjän harteille.

Usein siivoojan harteille voikin jättää asioita oletettua enemmän.

– Luottosiivoojalle kannattaa ulkoistaa kaikki sellainen arkea helpottava työ, mikä kustannustehokkaasti auttaa yritystä keskittymään oleelliseen. Huomenta-yrittäjät muun muassa hoitavat monien asiakkaidensa varaston ylläpitoa ja tilauksia, tekstiilihuoltoa sekä pieniä remonttitöitä. Osa yrittäjistä toimittaa asiakkailleen myös toimisto- ja elintarvikkeita ja joku jopa huolehtii skannauspalveluistakin, Laine listaa Huomenta-palveluiden monia mahdollisuuksia.

Lue lisää meidän tarjoamistamme siivouspalveluista.

Yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous, siivous muuttoon, siivous muutto

Muuttosiivous, muutto siivous, siivous muutto, yrityssiivous, toimistosiivous, yritys muutto siivous, siivous yrityksille, 10 vinkkiä yrityksen muuttosiivousta varten

Tilaa Huomenta- ketjun ylläpitosiivous yrityksellesi!

Huomenta-ketju tekee ylläpitosiivoukset niin pienille kuin suurille yrityksille, ja jatkamme siivouspalveluita myös uusissa toimitiloissasi. Lue lisää Huomenta-ketjun siivouspalvelusta, tai pyydä suoraan tarjous! Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!

Samankaltaisia julkaisuja