Ihana Siivouspalvelu Tmi on valittu Vuoden Huomenta-yrittäjäksi – Ugur Uygur: ” Laatu ja asiakaspalvelu ovat ne kaikista tärkeimmät asiat”

Vuoden yrittäjä Ugur Uygur

35-vuotias perheenisä Ugur Uygur on toiminut kymmenen vuotta Huomenta-yrittäjänä. Sitä ennen hän toimi ravintola-alalla, jonka joutui kuitenkin allergiasyistä jättämään taakseen.

”Kaverin suosituksesta tulin tutustumaan Huomenta-ketjuun. Nyt olen kymmenen vuotta ollut ja viidestä seuraavasta vuodesta on sopimus allekirjoitettuna. Tästä on hyvä jatkaa!”, mies iloitsee. Pääkaupunkiseudulla siivouspalveluja tarjoava Ugur valittiin vastikään Huomenta-ketjun Vuoden yrittäjäksi. Hän on palkinnosta hyvin otettu.”Kyllä tästä voi ylpeä olla, että on palkittu vuoden yrittäjäksi! Tähän mennessä kaikki on mennyt hyvin, varsinkin viime aikoina. Tietysti korona-aika oli vähän hankalampaa, mutta silloinkin asiat menivät ilman suurempia vaikeuksia.”

Vuoden yrittäjä osaa homman

Huomenta-ketjulla on useita asiansa osaavia yrittäjiä, mutta Ugur valittiin heidän joukostaan tällä kertaa valokeilaan. ”Kokemukseni, asiakaspalvelu sekä yhteistyöni sekä ketjun että asiakkaiden kanssa. Joustavuus on ollut tärkeää ja se, miten reagoi tuleviin aloitteisiin. Nämä ovat olleet tärkeimmät asiat kuulemani perusteella.” Vaikka siivouksessa on pääasiassa kyse – no, siivouksesta, niin Ugur kuitenkin huomauttaa, että työssä tapaa päivittäin paljon ihmisiä. ”Tämä on palveluala, joten asiakaspalvelu on todella tärkeässä osassa. Minulle on joskus tullut keikkaa esimerkiksi Riihimäelle tai Kirkkonummellekin.”, kertoo työssään laajalla säteellä toimiva ammattilainen.

Nykyään 35-vuotias Ugur muistelee ensimmäisiä päiviään Huomenta-ketjun yrittäjänä. Tilanne oli juuri sellainen, kuin vain voi kuvitella jotain uutta aloitettaessa olevan: ”Vähän tietysti jännittivät uusi työpaikka ja uusi elämäkin siinä vaiheessa. Kaikki oli uutta, eikä siinä vaiheessa ollut vielä niin paljon kokemusta, vaikka olin tietysti käynyt Huomenta-ketjun koulutuksen.”

Ugurin työssä olennaiset asiat ovat pysyneet samoina läpi vuosien, mutta rytmi ja aikataulut ovat eläneet. Nyt hänellä on hyvä tasapaino työn ja perhe-elämän välillä. ”Alussa tein päiväsiivouksia ja työt alkoivat aamukuudelta ja päättyivät puolen päivän aikaan. Nykyään teen paljon yötöitä ja tulen aamun koittaessa takaisin kotiin. Päivällä vastailen paljon sähköposteihin ja teen paljon asiakastyötä. Iltaisin olen paljon lasteni kanssa.”

Ammattilainen ihmisten ympäröimänä

Aivan mutkatonta ei tiivistahtinen yrittäjän arki ole aina ollut. Ugur kertoo haasteista, joita on toisinaan kohdannut. ”Joskus on ollut vaikeaa löytää työntekijöitä. Nekin asiat on saatu ratkaistua, sillä autamme Huomenta-yrittäjien kanssa toisiamme muun muassa loma- ja sairausaikoina.”

Huomenta-yrittäjien keskuudessa vallitseekin hyvä ja auttavainen ilmapiiri. Sellaiseen Ugur sujahtaa kuin hanska käteen.”Olen iloinen tyyppi ja otan asiat rauhallisesti. Yritän hoitaa asiat rennolla otteella.”, mies pohtii. Silloin, kun Ugur ei ole työn touhussa tai perheensä parissa, tykkää hän sosiaalisista tilanteista. Ympärillä on usein muita ihmisiä. ”Harrastin ennen jalkapalloa ja tykkään siitä toki edelleen. Käymme myös kavereiden kanssa säännöllisesti mökkeilemässä. Tekemistä riittää aina!”

Palkittu siivousalan yrittäjä tietää, miten työssä pärjää ja millaisille ihmisille hommat sopivat. Hän antaakin omat vinkkinsä niille, jotka mahdollisesti haluavat tulla alalle tai ovat hänen kaltaisiaan alanvaihtajia. ”Laatu ja asiakaspalvelu ovat ne kaikista tärkeimmät asiat, joihin täytyy panostaa. Ne pitää olla kohdallaan ja lisäksi ihmisen pitää olla joustava, sillä tässä työssä tapaa kaikenlaisia ihmisiä ja tilanteita. Pyyntöjä voi tulla monenlaisia, mutta on myöt vedettävä raja siihen, mitkä asiat kuuluvat meille ja mitkä eivät.”

Joskus työ voi olla kuormittavaa ja vaikka siivous onkin lähtökohtaisesti raskasta, ruumiillista työtä, tarvitsee pääkoppakin välillä tuuletusta.”Olen usein viikonloput kotona ja kaikki paikat ovat kiinni, joten töiden puolesta on hiljaisempaa eikä puhelin soi. Silloin on hyvä antaa mielenkin levätä. Palvelualalla tulee eteen kaikenlaista ja on pystyttävä vastailemaan pyyntöihin rennosti.”, Ugur painottaa.

35-vuotias työn sankari haaveilee hyvästä elämänlaadusta ja hän on valmis näkemään vaivaa unelmiensa eteen. ”Unelmani on lopettaa työelämässä 50-55-vuotiaana. Sen mukaan teen kovaa töitä ja vähän teen sijoituksiakin, että pärjään taloudellisesti. Tätä työtä olen ajatellut jatkaa loppuun asti. Tietysti haluan elää mukavaa ja iloista elämää joka päivä perheen kanssa.”

Yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous, siivous muuttoon, siivous muutto

Muuttosiivous, muutto siivous, siivous muutto, yrityssiivous, toimistosiivous, yritys muutto siivous, siivous yrityksille, 10 vinkkiä yrityksen muuttosiivousta varten

Tilaa Huomenta- ketjun siivouspalvelu yrityksellesi!

Huomenta-ketju tekee siivoukset niin pienille kuin suurille yrityksille. Lue lisää Huomenta-ketjun siivouspalveluista, tai pyydä suoraan tarjous! Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!

Samankaltaisia julkaisuja