Vuoden 2020 Huomenta-yrittäjä on Fatmir Percuku

Huomenta-ketjun yrittäjiä kokoontui vuotuisen Ketjupäivän merkeissä yhteen tällä kertaa etäyhteyksien varassa. Ketjupäivä pidettiin 17.11. ja ohjelman päätteeksi Vuoden Huomenta-yrittäjän palkinto luovutettiin Fatmir Percukulle! Valinnassa korostuneet kriteerit olivat työn laatu ja palvelu asiakkaan suuntaan.

Asiakkailta on tullut paljon positiivista palautetta yrittäjän tekemisestä ja asenteesta. Tämä on näkynyt myös Fatmirin yrityksen liiketoiminnassa ja sen kehittymisessä. Esimerkillisenä Huomenta-yrittäjänä Fatmir myös auttaa aina muita ketjun yrittäjiä tarvittaessa. Fatmir on pystynyt tarjoamaan heille vertaistukea sekä vinkkejä korostaen ketjun hyvän yhteisön voimaa.

Fatmirin monipuolinen kokemus ja osaaminen näkyy sekä siivouksessa että yritystoiminnassa. Voit tutustua Fatmirin tarinaan tästä.

Lämpimät onnittelut Fatmir Percuku ja IBRITOIMITILAPALELUT!

Yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous, siivous muuttoon, siivous muutto

Muuttosiivous, muutto siivous, siivous muutto, yrityssiivous, toimistosiivous, yritys muutto siivous, siivous yrityksille, 10 vinkkiä yrityksen muuttosiivousta varten

Tilaa Huomenta- ketjun siivouspalvelu yrityksellesi!

Huomenta-ketju tekee siivoukset niin pienille kuin suurille yrityksille. Lue lisää Huomenta-ketjun siivouspalveluista, tai pyydä suoraan tarjous! Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!

Samankaltaisia julkaisuja