Kohti parempaa Huomenta yksi teko kerrallaan!

Huomenta!  

Uudistimme Huomenta-ketjun strategiaa koronan keskellä. Strategiatyön askeleet ovat olleet mielenkiintoisia ja opettavaisia, ja tavoitteiden saavuttamiseen meidän on tehtävä paljon töitäMeillä on kolme asiaa, joihin tulemme erityisesti kiinnittämään huomiota. 

1. Me olemme olemassa

Juhlimme 15-vuotista taivalta tänä vuonna ja nyt on aika huutaa maailmalle, että meillä on papin lupa menestyä ja haluamme olla palvelemassa entistäkin paremmin meidän yrittäjiä sekä asiakkaita. 

2. Asiakkaan ja yrittäjän odotukset ylittävä laatu sekä palvelu  

Palvelun tilausvarmuus jokaisessa kohtaamisessa. Haluamme, että meidät muistetaan myös muista päivittäisistä teoista kuin siivoamisesta. Tästä hyvänä esimerkkinä Ramirentin asiakastarina, jossa yrittäjämme on vaikuttanut myös työturvallisuuteen.

3. Kasvu 

Pyrimme myös kasvamaan laatua unohtamatta. Uusien asiakkaiden ohella pyrimme löytämään lisäpalveluita, joista olisi hyötyä asiakkaillemme. Kasvun ohessa tarvitsemme myös uusia yrittäjiä ja tarvittaessa yritysostoja. 

Meidän laadun tavoitteena on kasvattaa asiakastyytyväisyyttä ja asiakasuskollisuutta ja kaiken tämän ympärille kietoutuu kohtaaminen. Meidän yrittäjien ja www-sivujen toimesta kohtaamisia tapahtuu 24/7.  Varsinkin arkipäivien jokaisena tuntina Huomenta-yrittäjä tai hänen työntekijänsä on huolehtimassa, että tilat ovat turvalliset ja viihtyisät käyttää. Haluamme tuottaa jokaisessa kohtaamisessa lisäarvoa. Vain tämä takaa meidän kaikkien yhteisen menestymisen. Tämän lunastamme toistuvilla pienillä teoilla, oli sitten kyseessä palvelu yrittäjää tai asiakasta kohtaan. 

Haluan puhua meidän yhteisestä visiostamme ja tavoitteesta ääneen, koska itse uskon, että ääneen annetut lupaukset ja tavoitteet toteutuvat. Meidän vilpitön halu on, että jokaisen Huomenta-yrittäjän on mahdollista saavuttaa omat tavoitteensa ja tässä haluamme olla tukenaTämä on hieno ja pitkä matka, jossa emme halua päästä maaliin vaan tehdä matkasta entistäkin antoisamman ja tavoitella vieläkin jotain parempaa. 

Kantavana teemana tässä tulee olemaan, että olemme menossa kohti parempaa Huomenta yksi teko kerrallaan 

Joni Lappalainen | Head of Franchising

Samankaltaisia julkaisuja