Huomenta-ketju kehittyy ja kasvaa

Huomenta,

on ilo huomata, että ympäri Suomea lausutaan meidän Huomenta-ketjun nimi hymy huulilla tutuille ja tuntemattomille. Meidän sanomaa viedään joka päivä eteenpäin siivouksen muodossa, mutta haluaisin jakaa teille kokemukseni myös siitä, millainen oma matkani on Huomenta-ketjun johdossa ollut ensimmäisen puolen vuoden aikana.

Halu sitoutua ja kehittyä

Ensimmäiset pari kuukautta vietin lähes kaiken ajastani oman tiimin ja Huomenta-siivousyrittäjien kanssa. Sain monien hyvien keskustelujen pohjalta paljon arvokasta palautetta Huomenta-ketjun toiminnasta.

Päällimmäisenä noista keskusteluista jäi mieleen jokaisen Huomenta-siivousyrittäjän aito halu sitoutua, kehittää ja kasvattaa omaa liiketoimintaa, mikä on hieno lähtökohta aloittaa yhdessä tekeminen.

Palautteen pohjalta lähdimme ideoimaan ja rakentamaan Huomenta-ketjun kasvusuunnitelmaa. Koronavirus muutti myös meidän suunnitelmiamme hieman. Reagoimme muutoksiin ja loimme erilaisia skenaarioita tulevaa varten. Koronatilanteesta huolimatta muutokset ovat tuoneet sekä tiimilleni että myös minulle paljon hyvääkin. Olen päässyt tutustumaan asiakkaiden arkeen vielä lähempää yhdessä yrittäjien kanssa. Näin jälkikäteen mietittynä, tuo on ollut erittäin hyvää perehdytystä sekä vahvistusta siihen omaan näkemykseen, mihin suuntaan haluan, että Huomenta-ketju on menossa tulevaisuudessa. Hyvä tasainen laatu, palvelu ja ammattitaito sekä mutkattomuus ovat ne seikat, mistä haluan meidät tunnistettavan kentällä. Tässä tiivistyy myös meidän asiakkaiden odotukset.

Mitä seuraavaksi?

Asiakkaiden ja yrittäjien kanssa käydyt arvokkaat keskustelut ovat hyvä pohja, kun aloitamme rakentamaan Huomenta-ketjun päivitettyä strategiaa ja kasvusuunnitelmaa. 

Ketjun suuntaan isoin kehitysodotus on Huomenta-ketjun tunnettavuuden parantamisessa ja lisämyynnin kehittämisessä. Tätä puolta kehitämme luonnollisesti koko ajan, jotta pystymme takaamaan meidän yhteisen menestyksen tulevaisuudessa. Katse suunnataan vahvasti eteenpäin unohtamatta jokapäiväisen työn tärkeyttä.

Tuloksellisesti alkuvuosi on ollut odotusten mukainen, mutta tahtotila on saada Huomenta-ketjuun uusia asiakkaita sekä siivousyrittäjiä mukaan. Arvostus siivoojia sekä siivousyrittäjiä kohtaan on tämänhetkisen tilanteen johdosta ymmärrettävästi lisääntynyt, ja olemme tästä erittäin iloisia, sillä siivoojan työ on usein näkymätöntä, mutta äärimmäisen tärkeää. Kiitokset tästä kuuluu meidän siivousyrittäjille ja asiakkaille.

Tuetaan siis pienyrittäjiä ja autetaan toinen toisiamme menestymään. Pidetään huolta toisistamme – turvallisella etäisyydellä!

Hyvää Huomenta toivottaen,

Joni Lappalainen

Head of Franchising

Huomenta-ketju

Samankaltaisia julkaisuja