Itsenäisyyspäivän kruunaa siisti ja siniristilippujen täytteinen työpaikka

Suomen itsenäisyyspäivää vietetään tänä vuonna tavanomaista juhlallisemmin, 100-vuotis merkkipäivän kunniaksi. Moninaisten juhlavuoden tapahtumien ohella, itsenäisyyspäivän vietto on kiva tuoda osaksi työpaikankin alkutalvea.

Suomen valtio suosittelee yrityksiä ja yhteisöjä kahvittamaan työntekijöitään itsenäisyyspäivän aattona 5.12., nostamaan lipun salkoon tai käyttämään pöytälippuja ja valaisemaan tilat sinivalkoisin värein. Itsenäisyyspäivää liputetaan perinteisesti vain itsenäisyyspäivänä 6.12., mutta liputusta ja juhlintaa on tänä vuonna poikkeuksellisesti laajennettu kaksipäiväiseksi. Siniristiliput voi nostaa salkoon jo 5.12. klo 18, mikäli lippu valaistaan pimeän ajaksi. Itsenäisyyspäivään on aikaa nyt alle kuukausi, joten työpaikoilla onkin hyvä alkaa varautumaan tärkeään juhlapäivään.

Sinivalkoinen itsenäisyyspäivä Huomenta-yrittäjältä

Työpaikan saakin helposti juhlakuntoon Huomenta-yrittäjän avustuksella. Satavuotista kotimaata on arvokasta juhlistaa siisteissä juhlatiloissa, ja halutessa ylimääräisen siivouspäivän tai ensimmäisen Huomenta-siivouksen voikin tilata juuri itsenäisyyspäivän alle. Huomenta-yrittäjältä kannattaa myös pyytää apua työpaikan somistamiseksi siniristilipuilla, juhlapäivää varten.

Nykyiset Huomenta-asiakkaat tai Huomenta-yrittäjien palveluista ensi kertaa kiinnostuneet voivat kysellä itsenäisyyspäivän juhlajärjestelyistä yhteydenottokaavakkeemme kautta.

Samankaltaisia julkaisuja