Edullinen vaihtolava Helppolavalta talkoisiin

Kevät ja syksy ovat parasta talkooaikaa, joko lehdet tippuvat puista tai maa alkaa vihertämään sulavan lumen alta. Kotitalouksissa ja taloyhtiöissä on siis korkea aika saada ympäristö sille tolalle, että piha ja koti ovat valmiina talven varalle. Ylimääräiselle jätteelle tai tavaralle ei ole sijaa.

Talkoita suunniteltaessa on tärkeää ennakoida, millaista jätettä työn touhussa todennäköisimmin syntyy. Tällöin asukkaiden on helpointa kartoittaa tilanne siitä, miten jätehuolto, kierrätys ja muu siivoaminen onnistuu parhaiten sekä hinnan että käytännöllisyyden puolesta.

Ennen talkoosesongin käynnistymistä kannattaa miettiä perheen/hallituksen kanssa millaiseen tarkoitukseen vaihtolava tarvitaan? Vaihtolavapaketteja on kuudelle eri jätejakeelle. Olemme paketoineet yleisimmät jätejakeet edullisiin vaihtolavapaketteihin, joita voi tilata kolmella eri vaihtolavalla. Tällöin jokaiseen tarpeeseen löytyy oikean kokoinen vaihtolava.

Vaihtolavan valinnalla on merkitystä ja siksi Helppolava tarjoaa kaikki vaihtolavat ennustettavalla kiinteällä hinnalla. Hinta on myös Uudenmaan halvin, vaikka siihen sisältyy kaikki lavatilaukseen liittyvät kustannukset.

Vaihtolavalle saa laittaa vain yhtä jätejaetta ja siksi vaihtolava tilauksen yhteydessä voitte tilata suursäkkejä, jonne voi laittaa erillisjätettä, jota talkoiden tai työmaan tiimellyksessä saattaa löytyä.

Talkoita suunnitellessa kannattaa keskittyä myös vertaamaan eri palveluntarjoajien tarjontaa, koska moni vaihtolavat toimija Uudellamaalla hinnoittelee palvelunsa painoperusteisesti ja muilla lisämaksuilla. Tästä syystä rohkaistuimme vertaamaan vaihtolavojamme kahteen eri toimijaa ja tämän pohjalta huomasimme tarjoamamme vaihtolavan olevan edullisin niin Espoossa, Helsingissä ja Vantaalla.

Helppopalveluiden palvelutarjontaan kannattaa perehtyä, koska yllä mainittujen vaihtolavojen ja suursäkkien lisäksi Helppopalvelut noutaa tavaroita ja romuja kierrätykseen

Samankaltaisia julkaisuja