Huomenta-ketju kasvaa – uudet yrittäjät aloittavat siivousalalla

Uusina yrittäjinä aloittavat Granit Muhaxeri sekä veljekset Jaree ja Sabee Junbah.

Sabee ja Jaree ovat olleet pitkään yrittäjinä, ja heiltä löytyy kokemusta siivousalalta. ”Vuodesta 2016 olemme tehneet yrityksemme kautta mm. logistiikkaan, siivoukseen ja autojen hoitoon liittyviä töitä”, sanoo Sabee.

Yrittäjyydessä erityisesti heitä kiinnostaa se, että voi loistaa tekemällä työtä itseä varten, mutta myös antaa muille.

”Yrittäjänä koen, että voin auttaa yhteiskuntaa monipuolisesti. Menestymällä pystyn tarjoamaan töitä ja maksamaan yhteiskunnalle takaisin siitä, mitä he ovat antaneet minulle”, kertoo SabeeSelkeänä tavoitteena heillä on kasvaa ja kehittää omaa toimintaa. ”Meillä aloittaa heti yksi työntekijä ja yksi alihankkija”, lisää Sabee.

Granit aloittaa ensimmäistä kertaa yrittäjänä. Vaikka aikaisempaa kokemusta yrittäjyydestä ei ole, Granit ei anna sen haitata. ”Minulta löytyy aikaisemmista työtehtävistä paljon asiakaspalvelukokemusta, jota pystyn hyödyntämään näissä tehtävissä”, kertoo Granit.

Päätös Huomenta-yrittäjyyteen ryhtymisestä oli lopulta verrattain helppo heille kaikille. Sabee ja Jaree olivat perehtyneet useisiin eri franchising yrityksiin ennen päätöksen tekoa. ”Etsin franchising yritystä, joka on erityisesti luotettava. Monet yritykset pyrkivät vain myymään oman liikeidean uudelle yrittäjälle, mutta Huomenta-ketjussa koen, että minua minun mielipidettä arvostetaan ja kuunnellaan. Haluan työskennellä ammattilaisten kanssa ja Huomenta-ketju vakuutti minut siinä”, sanoo Sabee.

Granitin päätökseen myötävaikutti myös se, että hän on seurannut vierestä kaveriansa, joka on toiminut yrittäjänä. ”Hänen kokemukset rohkaisivat minua, että voin pärjätä yrittäjänä. Kaverini ja muut ketjun henkilöt pystyvät tukemaan minua yrittäjyyden aikana kohti menestystä”, kertoo Granit.

Huomenta-ketju onnittelee erinomaisesta päätöksestä ja toivottaa menestystä!

Samankaltaisia julkaisuja