|

Lattian pesu ilman kemikaaleja

lattian pesu, Yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku

Lattian pesu | Kemikaaliton lattian pesu

Muistatko koska viimeksi toimitilasi lattiat ovat kiiltäneet ilman vahvoja, myrkyllisiä pesuaineita ja kemikaaleja? Lue artikkelimme kemikaalittomasta lattian pesusta, ja pyydä tarjous palvelusta yrityksellesi!

Huollettut lattiat kestävät paremmin kulutusta ja säilyvät kunnossa pidempään

Kiinteistön kovimmalle kulutukselle joutuva pinta on lattia, sillä jalkineissa kulkeutuu ulkoa sisään noin 90 prosenttia liasta. Säännöllisesti huolletut lattiat kestävät paremmin kulutusta, ja niiden puhtaanapito peruspesujen välillä on helpompaa. Lattioiden pesut auttavat ylläpitämään taloyhtiön rappukäytävien, liiketilojen, toimistojen sekä aulatilojen ja muiden julkisten tilojen kuntoa ja viihtyisyyttä.


Miksi valita kemikaaliton lattian pesu?

Kemikaaliton lattian pesu on ympäristöystävällinen ja terveellinen tapa pitää lattiat puhtaina ja hygieenisinä. Kemikaaliton pesu käyttää vettä ja höyryä, eikä vaadi käyttöön kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia terveydelle ja ympäristölle.

Lisäksi kemikaaliton lattian pesu on kustannustehokas ratkaisu, sillä se ei vaadi kemikaaleja, jotka voivat olla kalliita ja jotka on usein korvattava usein. Tämä tarkoittaa myös, että kemikaaliton pesu on ympäristöystävällinen, sillä se ei jätä haitallisia jäämiä ympäristöön.

Lattian pesu ilman kemikaaleja on myös erittäin turvallinen ja terveellinen, sillä se ei jätä kemikaalijäämiä tai hajua. Se on erityisen hyvä ratkaisu tiloille, joissa on astmaatikkoja tai muita herkkäihoisia henkilöitä.

Kemikaaliton lattian pesu on erinomainen ratkaisu kaikenlaisille lattioille, kuten kiville, laatoille, betonille ja puulattioille. Se on tehokas ja turvallinen tapa pitää lattiat puhtaina ja hygieenisinä ilman kemikaaleja, jotka voivat olla haitallisia terveydelle ja ympäristölle.

Asiakkaille hyötynä tästä on, että menetelmästä ei tule kemikaalien tuoksuja, mutta lopputulos on yhtä hyvä. Tämän keinon avulla voidaan saada aina edustavat lattiat. Koneellinen pesu on myös ympäristöystävällinen menetelmä, sillä lattianhoitomenetelmän tehoaineena on ainoastaan vesijohtovesi ja timanttilaikka.

Kemikaaliton lattian pesu – miten se oikein tehdään?

Tämä lattioiden pesutapa käyttää timanttilaikkoja, joka on tehokas tapa irrottaa likaa, bakteereja ja muita epäpuhtauksia lattialta, eikä siinä ole syövyttäviä kemikaaleja. Laikka pesee lattian perusteellisesti ja tuhoaa samalla bakteereja ja viruksia, joten se on erityisen hyvä ratkaisu tiloihin, joissa on korkea hygieniavaatimus. Laikkojen avulla pystytään poistamaan lattian epäpuhtauksia, mutta myös vähentämään lattian naarmuja.

Alla olevassa kuvassa lattialle oli kaatunut vesi-maali sekoitusta. Maalinpoistoaineilla ja kemikaaleilla se ei lähtenyt pois, mutta eri laikkojen avulla ja useiden käsittelyiden jälkeen lattiasta tuli entisensä.

kemikaaliton lattian pesu

Työ on hidasta suorittaa, mutta se pidentää materiaalien kestoa ja viihtyisyys sekä siisteys kasvavat.

Puhdasta ja kiiltävää pintaa on mukava katsoa.

Yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous, siivous muuttoon, siivous muutto

Muuttosiivous, muutto siivous, siivous muutto, yrityssiivous, toimistosiivous, yritys muutto siivous, siivous yrityksille, 10 vinkkiä yrityksen muuttosiivousta varten

Tilaa Huomenta- ketjun lattian pesu yrityksellesi!

Huomenta-ketju tekee lattian pesut osana peruspesupalveluita. Lue lisää Huomenta-ketjun siivouspalvelusta, tai pyydä suoraan tarjous! Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!

Samankaltaisia julkaisuja