Pakastimen sulatus

pakastin, pakastimen sulatus

Pakastimen sulatus | Sulatusohjeet | Pakastimen pesu

Pakastin on syytä sulattaa, kun pinnoille alkaa muodostumaan jäähuurretta. Huurteen takia jääkaappi joutuu käyttämään huomattavasti enemmän energiaa pitääkseen kylmän lämpötilansa ja pitkällä aikavälillä tämä aiheuttaa ongelmia jääkaapin toimintaan. Usein ohjeistuksena on, että jääkaappi sulatetaan 1-2 kertaa vuoteen. Pakastimen sulatus kannattaa tehdä talvella, jotta pakasteet eivät pääse sulamaan.

Jääkaapin sulatuksen kesto riippuu täysin, kuinka paksu jääkerros seinämiltä löytyy. Sulatusta voidaan kuitenkin nopeuttaa muutamalla kikalla kuten lämminvesiastian asettamisella pakastimeen. Erilaisten puhaltimien, kuten hiustenkuivaajan, kanssa kannattaa olla varovainen, että ei puhalla liian kuumalla. Liian tehokas puhallin saattaa irrottaa muovit eristeistä ja muodostaa kupruja.

pakastimen sulatus, siivousvinkit, huomenta siivous, artikkelit

Pakastimen sulatuksen 5 vaihetta:


1. Sammuta ja tyhjennä
Kytke pakastimen virta pois ja laita pakasteet kylmään. Talvella pakasteet voi viedä ulos odottamaan operaatiota, mutta kesäisin niille on syytä löytää muu kylmätila kuten kylmälaukku. Myös paperilla ja huovilla kääriminen hidastaa sulamisprosessia.

2. Suojaa lattia
Aseta pakastimen suulle astia, johon voit kätevästi tyhjentää sulatuksen aikana tulevan veden. Astian ympärille ja lattialle kannattaa asettaa pyyhkeitä sekä paperia, jotta lattialle ei roisku vettä.

3. Aloita sulattaminen ja kerää huurre
Sulattamista voidaan nopeuttaa kuumavesiastialla, joten se kannattaa asettaa pakastimeen. Huurretta kannattaa raaputtaa varovasti pinnoilta, kun se on lähdössä irti. Terävää raaputtamiseen ei saa käyttää vaan kannattaa hyödyntää puu- tai muovilastoja.

4. Kuivaa ja puhdista
Luonnollisesti pakastimeen syntyy kosteutta sulattamisen yhteydessä ja ne kannattaa pyyhkiä pois. Jos vettä on paljon voi kauhoa sitä pois, muussa tapauksessa imeytä vettä pyyhkeisiin. Nyt pakastin on helppo puhdistaa rätin avulla ylimääräisestä liasta. Putsauksessa voidaan käyttää mietoja pesuaineita.

5. Anna hetken tuulettua ja täytä pakastin
Anna pakastimen hetken kuivua ja tuulettua. Kytke pakastin pakastuskytkennälle. Laita pakasteet takaisin pakastimeen. Pakastimen säätö palautetaan säilytyskytkennälle, kun pakastimen sisälämpötila on -18 astetta.

Pakastimen sulatus ei vaadi ihmeitä vaan perinteiset menetelmät ovat säilyneet vuodesta toiseen. Toivottavasti nämä vinkit auttoivat!

Yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous, siivous muuttoon, siivous muutto, pakastimen sulatus

Muuttosiivous, muutto siivous, siivous muutto, yrityssiivous, toimistosiivous, yritys muutto siivous, siivous yrityksille, 10 vinkkiä yrityksen muuttosiivousta varten

Tilaa Huomenta- ketjun siivouspalvelu yrityksellesi!

Huomenta-ketju tekee siivoukset niin pienille kuin suurille yrityksille, ja jatkamme siivouspalveluita myös uusissa toimitiloissasi. Lue lisää Huomenta-ketjun siivouspalvelusta, tai pyydä suoraan tarjous! Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!

Samankaltaisia julkaisuja