Suursiivouksen avulla toimitila entiseen loistoon!

Suursiivous | Toimiston tehopesut

Suursiivouksille parasta aikaa on lomakaudet, sillä silloin suursiivous ei häiritse työntekijöitä ja siivoojat pääsevät tekemään vapaasti työtänsä. Suursiivoukset ovat harvoin tehtäviä siivouksia, jossa kohde käydään kauttaaltaan lävitse.

Palautamme toimitilan siisteyden siihen kuntoon, kuin se on ollut sen käyttöönotto hetkellä – vain lopputulos ratkaisee suursiivouksessa

Suursiivous sisältää lattiat, wc- ja suihkutilat, yhteiskäyttötilat, toimistot ja muut tarvittavat huoneistot. Pölyt ja tahrat poistetaan kaikilta pinnoilta kuten lasipinnoilta, katkaisijoista, valaisimista, kaapeista, sälekaihtimista ja lattioilta.


Toimistojen suursiivouksen tekeminen voi vaatia hieman suunnittelua ja järjestelyä. Seuraavassa on joitakin vinkkejä, joiden avulla Huomenta-yrittäjämme suorittavat toimiston suursiivouksen:

  1. Suunnittele aikataulu. Valitse päivä tai ajanjakso, jolloin voit keskittyä täysin siivoukseen ilman häiriöitä. Varmista, että sinulla on riittävästi aikaa tehtävien suorittamiseen.
  2. Oikeiden siivousvälineiden ja -aineiden tarkistaminen. Kerää yhteen kaikki tarvittavat siivousvälineet, kuten moppit, imuri, siivousliinat, ikkunanpesuvälineet ja roskapussit. Varmista, että sinulla on myös oikeat siivousaineet eri pintojen puhdistamiseen.
  3. Tarpeettomien asioiden järjestely ja -poistaminen. Ennen varsinaista siivousta on hyvä käydä läpi toimistotila ja poistaa tarpeettomat esineet ja paperit. Järjestä työpöydät ja kaapit, ja heitä pois vanhentuneet tai tarpeettomat asiakirjat. Tämä auttaa luomaan selkeyttä ja helpottaa siivousta.
  4. Pölyjen pyyhkiminen. Suursiivous kannattaa aloittaa pölyjen pyyhkimisellä. Käy läpi kaikki pinnat, kuten pöydät, hyllyt, tuolit ja tietokoneen näppäimistöt. Käytä kosteaa liinaa tai pölynimuria pölyjen keräämiseen.
  5. Ikkunoiden pesu. Mikäli toimistossanne on ikkunoita, ne kannattaa puhdistaa myös sisäpuolelta. Huomenta-siivoojamme suosivat ikkunanpesuaineita ja liinoja tai ikkunapesinvälineitä varmistaakseen, että ikkunat ovat puhtaat ja kirkkaat.
  6. Lattian pesu. Lattiat tulee pestä huolellisesti. Imuroi tai pyyhi pölyt ensin pois, ja käytä sitten tarvittaessa moppia tai lattiapesukonetta puhdistaaksesi lattian perusteellisesti. Varmista, että käytät oikeanlaista puhdistusainetta lattiamateriaalin mukaan.
  7. Keittiö- ja taukotilan siivous. Jos toimistossanne on keittiö tai taukotila, puhdista ja desinfioi kaikki pinnat, kuten pöydät, tiskiallas, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Tyhjennä roskakorit ja puhdista kahvinkeittimet tai muut laitteet.
  8. Kylpyhuoneiden siivous. Jos toimistossa on kylpyhuoneita, puhdista ne perusteellisesti. Pese WC-istuimet, altaat mukaanlukien peilikaappi sekä seinä- ja lattialaatat sekä lattiakaivot.

Tarpeen vaatiessa teemme kohteessa erilaisia peruspesuja kuten ilmastointikanavan puhdistuksen, yläpölyjen puhdistuksen ja lattioiden peruspesuja.

Käytämme siivousaineita ja -välineistöä ympäristöä kunnioittaen ja vasta tarvittaessa hyödynnämme järeämpiä aineita. Pintamateriaalit vaihtelevat usein ja ammattitaitoiset yrittäjämme osaavat ottaa huomioon tämän käyttämällä oikeita pesuaineita ja välineitä. Väärin tehdyt puhdistukset voi vähentää tilojen käyttöikää varsinkin, kun käsitellään erittäin voimakkaita aineita.

Lähtökohtana siivouksessa on asiakkaiden tarpeet ja yrittäjämme suorittavat suursiivoukset niiden perusteella.

suursiivous, Yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous, siivous muuttoon, siivous muutto

Muuttosiivous, muutto siivous, siivous muutto, yrityssiivous, toimistosiivous, yritys muutto siivous, siivous yrityksille, 10 vinkkiä yrityksen muuttosiivousta varten

Kiinnostuitko palvelusta? Tilaa suursiivous yrityksellesi!

Huomenta-ketju tekee suursiivoukset niin pienille kuin suurille yrityksille, ja jatkamme siivouspalveluita myös uusissa toimitiloissasi. Lue lisää Huomenta-ketjun suursiivous -palvelusta, tai pyydä suoraan tarjous! Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!

Samankaltaisia julkaisuja