Kesällä tehtävät siivoustyöt eivät häiritse työntekoa – tilaa toimiston perussiivoukset nyt

muuttosiivous, siivous muutto, suursiivous, yritys muuttaa, yritys muutto, pk-seutu, turku, tampere,
Peruspesut | Ikkunan pesu | Vessan pesu | Jääkaapin pesu | Uunin pesu | Pakastimen pesu | Lattian pesu

Kesälomakuukaudet on hyvä laittaa toimistossa hyötykäytölle. Toimiston ollessa tavallista hiljaisempi ja tyhjempi, on hyvä aika perusteellisen toimiston vuosisiivouksen toteuttamiselle. Normaalin toimistosiivouksen lisäksi, kesäkuukausiksi kannattaa tilata seuraavat toimiston viihtyvyyttä parantavat siivoustyöt.

Ikkunoiden pesun varsinaista kulta-aikaa on kevät. Mikäli ikkunapesu on kuitenkin tältä keväältä unohtunut, on se hyvä saada tehtyä viimeistään kesällä. Kirkkaiden ikkunalasien läpi syksykin hämärtyy hitaammin, kun luonnonvaloa pääsee sisälle tavallista paremmin.

Vessojen tehopesussa WC-tilojen kaikki pinnat ja kalusteet lattioista kattoihin ja pytyistä suihkuihin puhdistetaan perusteellisesti. WC-tilojen tehopesu onkin helpointa tehdä kesäkuukausina, kun vessoja on käyttämässä tavallista vähemmän henkilöitä ja näin hieman enemmän aikaa vievä siivous ei häiritse vessataukoja.

Jääkaapin, uunin ja lieden tehopesulla työpaikan keittiökalusteisiin vuoden aikana kertynyt mähnä saadaan puhdistettua pois. Kesälomilta on kiva palata takaisin, kun jääkaapissa ei haise vuodenvaihteen ruokajämät ja puhtaalla liedellä voi lämmittää eväitään. Tehopesun tekeminen kesäkuukausina minimoi myös esim. jääkaapin tyhjennyksen ja sulatuksen työntekijöille aiheuttaman häiriön.

Lattioiden peruspesu ja vahaus pidentää lattiapintojen käyttöikää, helpottaa niiden puhdistusta ja tekee työpaikasta valoisamman. Etenkin lattiapintojen vahaus vaatii kalusteiden siirtelyä, joten tämänkin siivoustyön teko on helpointa kesällä kun monet työpöydät ovat tyhjillään.

Vaativat työpaikan perussiivoukset kannattaa tilata jo nyt omalta Huomenta-yrittäjältä tai ensimmäisen Huomenta-siivouksesi yhteydessä. Toimiston perussiivouksien lisäksi, Huomenta-yrittäjä auttaa mielellään esimerkiksi toimistosi viherkasvien kastelussa sekä tilojen tuuletuksessa kesäkuukausien ajan.

tekstiilien ja mattojen pesu, maton pesu, kokolattiamaton pesu, tekstiilien pesu, matot, kokolattiamatot, sohvan pesu, patjojen pesu, nojatuolin pesu, auton penkkien pesu, kokolattiamatto, peruspesut
Yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous, siivous muuttoon, siivous muutto

Muuttosiivous, muutto siivous, siivous muutto, yrityssiivous, toimistosiivous, yritys muutto siivous, siivous yrityksille, 10 vinkkiä yrityksen muuttosiivousta varten

Tilaa Huomenta- ketjun peruspesupalvelu yrityksellesi!

Huomenta-ketju tekee peruspesut niin pienille kuin suurille yrityksille, ja jatkamme siivouspalveluita myös uusissa toimitiloissasi. Lue lisää Huomenta-ketjun peruspesupalvelusta, tai pyydä suoraan tarjous! Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!

Samankaltaisia julkaisuja