Mihin kiinnittää huomio toimiston siivouksessa pandemia-aikana?

Siivooja puhdistamassa pöytää
Toimiston siivous | Tehostettu siivous | Desinfiointisiivous

Tehostettu- ja desinfiointisiivous tuovat turvaa arkeen 

Siivousta tehostamalla voidaan ennaltaehkäistä epidemioiden leviämistä. Vietämme suuren osan ajastamme työpaikalla, joten tilojen siisteydellä on iso vaikutus viihtyvyyteen sekä terveyteemme. Erilaisten virusten leviämismahdollisuudet ovat hyvät tiloissa, joissa on paljon ihmisiä, kuten toimisto- tai tuotantotiloissa. Työnantaja voi siivouksella mahdollisesti säästää sairauspoissaoloissa, joten puhtauteen kannattaa panostaa. Huolellinen siivous ja oikeanlaiset pesuaineet tehoavat viruksiin, kuten kausi-influenssaan ja koronavirukseen.  

Mihin kiinnittää huomio toimiston siivouksessa?

Tehostetun siivouksen aikana tulisi keskittyä erityisesti niihin pintoihin, jotka ovat alttiina kosketuksille, sillä virukset leviävät pisaratartunnan lisäksi kosketuspinnoilta. Tehostetun siivouksen periaate tarkoittaa, että epidemian torjumisessa kaikkien kriittisten pintojen huolellinen puhdistaminen tehostuu eli keskitytään niin sanottuihin kosketuskohtiin. Kosketuskohtia ovat esimerkiksi toimitilojen ovenkahvat, tuolien selkä- ja käsinojat, valokatkaisijat, vesihanat ja pöytien pinnat. 

Kriittiset pinnat, joita kosketetaan useasti, tarjoavat mikrobeille kasvualustan ja tartuntaväylän. Varsinkin influenssa- ja epidemia-aikana on tärkeää pyrkiä estämään taudin leviämistä. Toimiston siivousta kannattaa tehostaa tilojen käyttöasteen kasvaessa. Tehostetussa ylläpitosiivouksessa siivoustaajuutta tihennetään ja tavanomaisten likaisten pintojen puhdistamisen lisäksi kriittiset kosketuspinnat desinfioidaan. Puhdas tila osoittaa työntekijöillesi, että teet kaikkesi heidän terveytensä suojelemiseksi. 

tehostettu siivous

Tilakohtainen ylläpitosiivouksen räätälöinti varmistaa maksimaalisen hyödyn

Erilaisia tiloja puhdistetaan myös normaalioloissa erilaisilla taajuuksilla ja kohteiden omat erityispiirteet huomioiden. Esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan kohteissa hygieniaturvallisuuteen panostetaan eri tavalla, kuin teollisuuden kohteissa. Tämä sama pätee myös tehostetussa ylläpitosiivouksessa ja sen käytännön toteuttamisessa. Kohteissa on erilaisia pintoja ja osa vaati enemmän huomiota kuin toiset. Kaupoissa ostoskorien ja -kärryjen käsiosat ovat kriittisessä roolissa, kun taas tiheässä käytössä olevissa toimistoissa huomiota kiinnitetään hissipainikkeisiin ja kahvikoneiden kosketusnäyttöihin.

Puhdas toimisto on turvallisempi toimisto

Koronavirus on muuttanut totuttuja siivouskäytäntöjä ja on antanut uudet standardit siivouksen laadulle. Näkyvän lian lisäksi siivoojamme taistelevat päivittäin näkymättömiä mikrobeja ja taudinlevittäjiä vastaan ja huolehtivat samalla meidän jokaisen terveydestä ja turvallisuudesta. Siivoojamme ottavat kohteissaan erityishuomioon kriittisimmät paikat. Milloin teillä on viimeksi kartoitettu toimiston riskialueet, kriittisimmät kosketuspinnat ja vilkkaimmat kulkuväylät? Ota meihin yhteyttä ja tehdään toimistostanne turvallisempi paikka työskennellä. 

Yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous, siivous muuttoon, siivous muutto

Muuttosiivous, muutto siivous, siivous muutto, yrityssiivous, toimistosiivous, yritys muutto siivous, siivous yrityksille, 10 vinkkiä yrityksen muuttosiivousta varten

Tilaa Huomenta- ketjun tehostettu siivous yrityksellesi!

Huomenta-ketju tekee tehostetut siivoukset niin pienille kuin suurille yrityksille, ja jatkamme siivouspalveluita myös uusissa toimitiloissasi. Lue lisää Huomenta-ketjun siivouspalvelusta, tai pyydä suoraan tarjous! Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!

Samankaltaisia julkaisuja