Toimistosiivouksen hyödyt uudessa arjessa

Ylläpitosiivous tekee tiloista puhtaat

Paluu täysin entiseen toimistoarkeen ei välttämättä tule tapahtumaan pitkään aikaan, vaan monet työnantajat tulevat yhdistelemään etätöitä ja fyysistä läsnäoloa entistä enemmän. Koronapandemia on jättänyt suuren jäljen työskentelytapoihimme, mutta myös näyttänyt kuinka kriittinen tekijä siivous on yrityksien arjessa ja turvallisuuden takaajana. Useat yritykset ovat lisänneet siivouspalveluihinsa eri desinfiointisiivouksia tuomaan entistä hygieenisempiä toimistotiloja työntekijöidensä käyttöön.

Siivouksen tehostaminen vähentää sairauspoissaoloja

Joka syksyinen riesa on flunssa-aallot, jotka aiheuttavat suuria kustannuksia yrityksille. Siivousta tehostamalla voidaan ennaltaehkäistä flunssa-aaltojen ja epidemioiden leviämistä työpaikoilla. Monesti herkimmät altistumispaikat ovat erilaisia kosketuspintoja, kuten ovien kahvat, joita koskettaa monet henkilöt päivän aikana. Näiden kriittisten pintojen puhdistaminen on avain asemassa bakteerien ja viruksien estämisessä. Desinfointisiivouksista on tullut osa siivouspalveluiden perusvalikoimaa.

Kasvava tarve hygieenisyydelle ja turvallisuudelle on tuonut uusia innovaatioita yrityksien käyttöön. Hyvänä esimerkkinä on valokatalyysimenetelmä, jossa toimistotiloihin voidaan asentaa itsedesinfioiva pinta hetkessä. Ennen pandemian alkua, tällainen teknologia oli saatavilla vain isojen yrityksien käyttöön.

Puhdas toimisto lisää työhyvinvointia ja auttaa keskittymään ydinosaamiseen

Kuitenkin alkuperäinen tarkoitus siivouspalveluilla on ollut arjen apurin rooli yrityksien toiminnassa. On kustannustehokkaampaa antaa siivoojan hoitaa arkipäiväisiä asioita, kuten tiskien asettelu, siistiminen, jääkaapin tyhjennys ja yms, kuin työntekijän. Olennaista siivouspalvelun valinnalla on, että työntekijät voivat keskittyä heidän ydinosaamiseensa raikkaassa ympäristössä.

Puhdas työympäristö lisää työmotivaatiota, kun ympäristö ei ole sotkuinen ja sisäilma on puhdasta. Pitkällä aikavälillä huolimattomasti hoidettu siivous saattaa olla jopa terveysriski, sillä pölyn määrä sisäilmassa lisääntyy. Tämä näkyy taas alempana kynnyksenä sairastua flunssiin.

Tilakohtainen ylläpitosiivouksen räätälöinti varmistaa maksimaalisen hyödyn

Erilaisia tiloja puhdistetaan myös normaalioloissa erilaisilla taajuuksilla ja kohteiden omat erityispiirteet huomioiden. Kohteissa on erilaisia pintoja ja osa vaati enemmän huomiota kuin toiset. Kaupoissa ostoskorien ja -kärryjen käsiosat ovat kriittisessä roolissa, kun taas tiheässä käytössä olevissa toimistoissa huomiota kiinnitetään hissipainikkeisiin ja kahvikoneiden kosketusnäyttöihin.

Siivous pitää aina suunnitella yrityksen näköiseksi eikä tarjota vain yhdenlaista palvelua ilman räätälöintiä.

Tutustu meihin lisää ja keskustellaan teidän siivouksen toteuttamisesta!

Voit lukea meidän toimistosiivouksen toteuttamisesta! tai selvittää suoraan toimistosiivouksen hinnan!

Samankaltaisia julkaisuja