Siistit tilat ovat tuottavat tilat

muuttosiivous, siivous muutto, suursiivous, yritys muuttaa, yritys muutto, pk-seutu, turku, tampere,

Miellyttävä ja siisti työympäristö on toimiston tärkeä työhyvinvoinnin ja -tehokkuuden tekijä. Säännöllinen siivous parantaa sisäilmaa, työskentelyolosuhteita ja työn tuottavuutta.

Kun tilojen siisteys on kunnossa, toimistossa on entistä miellyttävämpää ja tehokkaampaa tehdä töitä.

Jopa hyvä palkka ja sopiva työtahti voivat vaikuttaa vähemmän työn tuottavuuteen kuin viihtyisä ja terveellinen ympäristö. Mitä mieltä sinä olet?

Toimiston yksilöllisten tarpeiden mukaan räätälöidyn siivouspalvelun tilaaminen muuttaa arjen kertaheitolla mukavammaksi ja tuottavammaksi. Huomenta -yrittäjät pitävät paikat kunnossa ja vaikuttavat omalta osaltaan terveellisempään sisäilmaan.

Miksi säännöllinen siivous parantaa tuottavuutta ja viihtyisyyttä?

  • Sisäilma paranee kun pölyt siivotaan säännöllisesti ja toimistossa on huonekasveja. Tämä lisää ilman hapekkuutta ja ihmisten virkeyttä – vastaavasti pölyinen ilma tuntuu tunkkaiselta.
  • Kurainen lattia tuntuu likaiselta ja lika tuntuu stressaavalta. Toisaalta myös lattian puhtaana pitäminen mahdollistaa toimistotyön jopa sukkasiltaan!
  • Työturvallisuus parantuu kun tahmaiset tai liukkaat lattiat eivät aiheuta kompastumisia tai liukastumisia ja virukset sekä bakteerit eivät tartu työntekijöitä toisille.
  • Tursuilevat roskakorit luovat epäjärjestystä ja siten lisäävät stressiä. Kovin likaisessa toimistossa sisäilmakaan ei ole kovin raikas.
  • Haittaeläimet kuten kärpäset ja ampiaiset rakastavat likaisen toimiston ruoanmuruja ja jäteastioiden aarteita. Myös hiiret ja rotat haistavat varsinkin kesän lämmössä lemuavat jätteet ja koittavat päästä sisätiloihin herkuttelemaan. Työnteko tuppaa häiriintymään kun ampiainen pörisee naaman edessä tai tuholainen kipittää pöydän alla.
Yrityssiivous ylläpitosiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous siivous muuttoon siivous muutto ikkunan pesu, säännöllinen siivous
Yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous, siivous muuttoon, siivous muutto

Muuttosiivous, muutto siivous, siivous muutto, yrityssiivous, toimistosiivous, yritys muutto siivous, siivous yrityksille, 10 vinkkiä yrityksen muuttosiivousta varten

Tilaa Huomenta- ketjun siivouspalvelu yrityksellesi!

Huomenta-ketju tekee siivouspalvelut niin pienille kuin suurille yrityksille. Lue lisää Huomenta-ketjun siivouspalvelusta, tai pyydä suoraan tarjous! Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!

Samankaltaisia julkaisuja