Huomenta – MH Toimitilapalvelut

Marjo Koponen

Toiminta-alue: Järvenpää, Kerava, Tuusula, Vantaa

Kuka minä olen?

MH Toimitilapalvelut | Marjo Koponen

 

Olen Marjo ja toiminut Huomenta -yrittäjänä vuodesta 2008 toiminimellä MH Toimitilapalvelut. Siivousalalta löytyy kokemusta nuoresta tytöstä lähtien eri siivousliikkeiden palveluksessa.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä olin toimistotöissä parikymmentä vuotta. Kun näin mainoksen Huomenta -yrittäjyydestä päätin lähteä mukaan ja olen ollut päätökseeni hyvin tyytyväinen. Itsenäinen ja liikkuva työ sopii minulle. Bonuksena mukavat asiakkaat, joista osan kanssa olen tehnyt yhteistyötä aivan aloittamisestani alkaen.

Siivouskohteitani ovat toimistot, liike- sekä myymälätilat ja tuotantotilat. Lisäksi teen kotisiivouksia. Teen myös peruspesuja, saunojen pesuja, ikkunoiden pesuja ja tekstiilimattojen pesuja. Jopa kukkien hoito on ollut joissain kohteissa vastuullani. Toimitan asiakkailleni saniteettitarvikkeet, vaihtomatot, toimistotarvikkeet jne. heidän toivomustensa mukaan.

Työn vastapainona harrastan puutarhan hoitoa, kotimaan matkailua ja tietysti kuntosalilla käyntiä pitääkseni itseni kunnossa tulevaisuudessakin.

Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voisin auttaa pitämään yrityksenne siistinä ja työtilat viihtyisinä!

Marjo Koponen, kuvitustausta
Tunnin Kuva LOWRES väljä orig vapaammin rajattu henkilökuvamalli_MG_3185
Huomenta_logo-ja-slogan_RGB

Mitä asiakkaani ovat sanoneet?

Tämän paremmin ei voi tämä palvelu onnistua!

Marjo on aivan loistava, suurkiitos hänelle :)

Ota yhteyttä

Soittopyyntö

Lähetä viesti tai palautetta

Sähköposti: marjo.koponen@huomenta.fi

Anna nimesi.
Kirjoita viestisi.