Vinkkejä toimistomuuttoon

muuttosiivous, siivous muutto, suursiivous, yritys muuttaa, yritys muutto, pk-seutu, turku, tampere,
Muuttoiivous | Toimistomuutto | Yritys muuttaa

Toimiston muutto edessä?

Toimiston muutto uusiin tiloihin voi olla rankka rasti, mutta hyvä ennakkosuunnittelu säästää aikaa, vaivaa ja rahaa. Aivan ensimmäiseksi on syytä käydä koko toimiston kalusteet, laitteet ja muut tavarat kriittisellä silmällä läpi ja heittää pois, lahjoittaa tai myydä kaikki tarpeeton. Osan säilytettävistä tavaroista ja arkistoista voi kenties varastoida myöhempää käyttöä varten. Jos et muuta omin voimin, tilaa ammattilaisten toteuttama muuttosiivous. Muuttohaukoilta saat toimistomuuton lisäksi tilattua esimerkiksi lainaksi muuttolaatikoita.

Toimiston irtaimiston ja tavaroiden pakkaaminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Muuttolaatikoita suositellaan varattavaksi n. 1 kpl/m2. Merkitse jokaiseen muuttolaatikkoon, mihin huoneeseen se kuuluu.

Tee tarvittavat sopimukset ja ilmoitukset ajoissa; muuttoilmoitus maistraattiin, Postiin ja isännöitsijälle. Onko uusi sähkösopimus kunnossa ja vanha irtisanottu? Sovi operaattorisi kanssa mahdollisen kiinteän internetyhteyden siirrosta. Muuttoilmoitus huoltoyhtiölle ei ole pakollinen, mutta suotava.

Muuton päättää lähtöä edeltävä muuttosiivous

Tyhjentyvien tilojen siivous on poismuuttajan vastuulla. Kun muuttokuormasi on lähtenyt, lattianpesu ja imurointi sujuvat sutjakkaasti. Varmista myös, että tilat, joihin olette muuttamassa, on asianmukaisesti siivottu. Tilaa muuttosiivouksesi hyvissä ajoin, ettei asia unohdu. Huomenta tarjoaa auttavia käsiä pienien ja keskisuurien yritysten ja yhteisöjen muuttosiivouksiin. Vanhojen tilojen perusteellisen pintasiivouksen lisäksi saat meiltä uusien tilojesi lattioiden pesut ja vahaukset sekä vaikkapa ikkunoiden pesun.

Huomenta-yrittäjät ovat apunasi pääkaupunkiseudun lisäksi Porvoon, Tampereen ja Turun alueilla.

Hyödyllisiä linkkejä

Varastointipalvelut

Irtaimiston ja tavaroiden kierrätys

Pyydä tarjous muuttosiivouksesta

Yrityssiivous Toimistosiivous tampere toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous, siivous muuttoon, siivous muutto

Muuttosiivous, muutto siivous, siivous muutto, yrityssiivous, toimistosiivous, yritys muutto siivous, siivous yrityksille, 10 vinkkiä yrityksen muuttosiivousta varten

Tilaa Huomenta- ketjun muuttoiivous yrityksellesi!

Huomenta-ketju tekee muuttosiivoukset niin pienille kuin suurille yrityksille, ja jatkamme siivouspalveluita myös uusissa toimitiloissasi. Lue lisää Huomenta-ketjun muuttosiivous -palvelusta, tai pyydä suoraan tarjous! Vastaamme kysymyksiisi mielellämme.

Tutustu Huomenta-ketjuun myös sosiaalisessa mediassa!

Huomenta-ketju on aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa, kuten Instagramissa ja Facebookissa ja LinkedInissä. Käy kurkkaamassa, ja ota meihin halutessasi yhteyttä!

Samankaltaisia julkaisuja