Muut yrittäjät ja ketju tukevat

Entinen keittiömestari Timo Koskivuori vaihtoi valkoisen kokin hatun Huomenta-yrittäjän työvaatteisiin.

”Kyllästyin keittiömestarin työssä jatkuvaan kiireeseen. Voitte kuvitella kuinka hektistä keittiössä on, kun yhtäkkiä saapuu iso ruokailijaryhmä. Näin internetissä bannerin ja klikkasin itseni Huomenta-ketjun sivuille. Valmis konsepti ja se, ettei tarvinnut olla aiempaa kokemusta alalta, saivat minut tarttumaan tilaisuuteen”, Timo kertoo.

Koskivuori kertoo olevansa usein yhteydessä ketjun toimistoon, sillä hän saa sieltä tarvittaessa ammatillista tietoa, kuten neuvoja paperitöihin tai oikeanlaisen pesuaineen valintaan.

”Teemme kolmen muun yrittäjän kanssa paljon yhteistyötä, ja käymme tekemässä isot urakat yhdessä. Verkostoituminen on etu, koska ketjun lisäksi voi kääntyä myös muiden yrittäjien puoleen.”

”Minut on otettu asiakasyrityksissä vastaan hyvin. Tunnen olevani osa työyhteisöä, kuulun siis ikään kuin kalustoon. Saatamme jutella töiden lomassa kaikenlaista, aina urheilukalastuksesta kukkien hoitoon. Minä luotan asiakkaisiini ja he luottavat minuun. Ihmisistä pystyy kyllä lukemaan, kun he ovat tyytyväisiä”, Timo summaa.

Hän on huomannut, että ennen oli koko ajan kiire. Nytkin on paljon töitä, mutta ei koskaan kiire.

”Pystyn itse järjestelemään, millaisia päiviä teen. Se on hyvä tunne.”