Yrityssiivous Toimistosiivous turku toimitilasiivous siivouspalvelu siivouspalvelut toimistosiivous Pk-seutu toimistosiivous päkaupunkiseutu toimistosiivous Tampere toimistosiivous Turku muuttosiivous siivous muuttoon siivous muutto

Uusi ura Huomenta-yrittäjänä

Koskaan ei ole liian myöhäistä kouluttautua uuteen ammattiin. Kirsi Kauppi oli aiemmin töissä vähittäiskaupassa, mutta toiminnan hiljennyttyä hän koki, että oli aika kokeilla jotain muuta. Radiossa soi Huomenta-ketjun mainokset. Siitä se sitten lähti.

”Olihan se jännittävää heittäytyä yli viisikymppisenä eri alalle ja itsenäiseksi yrittäjäksi. Toisaalta siivousyrittäjänä tarvitsen samoja taitoja kuin kaupan alalla. Asiakaspalvelu on lähellä sydäntäni ja myyntikokemuksesta sekä suorittamastani esimiehen ammattitutkinnosta on ollut suuresti hyötyä myös tässä työssä”, Kirsi kertoo.

Aloittaminen Huomenta-ketjussa on turvallista, sillä ketjun tuki ja koulutukset antavat terveen kasvualustan yrittämiselle. Myös verkostoituminen muiden Huomenta-yrittäjien kanssa antaa lisäarvoa yritystoiminnalle. Aloitusvaiheessa yrittäjät saavat asiakaskantaa ketjun puolelta, joten toimeentulo varmistetaan heti alkumetreiltä lähtien. Asiakaskuntaansa Kirsi on kasvattanut myös aktiivisen oman myynnin kautta.

”Työssäjaksamistani auttavat paljon ihanat asiakkaani, lämmin kiitos heille kaikille! Arkisissa asioissa viestittelemme puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Lisäksi tapaamme aina kerran vuodessa kehityskeskustelujen merkeissä. Palkitsevinta minulle on, kun asiakas on tyytyväinen työni lopputulokseen. Kiitos on mahtisana, jolla on pitkäaikainen motivoiva vaikutus”, iloitsee Kirsi.

Kirsi tekee töitä iltapainotteisesti, jolloin hänelle jää päivisin aikaa harrastuksille. Ulkoilu ja kahden koiran kanssa lenkkeily antavat hyvää vastapainoa elämään. Lisäksi lähellä Kirsin sydäntä ovat hevoset, kuvanveisto ja maalaus.

”Minulla on takana jo useampi vuosi Huomenta-yrittäjänä. Jälkeenpäin ajateltuna ainoa harmittamaan jäänyt asia on, etten aloittanut jo aikaisemmin!”